2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
80 le 82 arası gibime geliyor
-
Bende çok yüksek kapatacagini düşünmüyorum.Her başvuru güncellemeye yeni numara verdi.Sadece bana üç kere numara verdi.diger bölümlerde bunun içinde.78 de benim tahminim
-
80,1 ile kapatır bence
-
@kpss-a-bağımlısı her guncellemeye yeni basvuru numarasi verdiyse diger 100 kisilik ilani da hesaba katarsak herhalde 77-78'e duser. 5900 basvuru almisti sanirim.
-
İstatistikçi arkadaşlar p12 puanı kaçar düşer sizce ?Birde alandan(istatistik) ve ingilizceden kaç soru çıkar tahmini olan var mı?
-
@issiz şahsen ben iki kere güncellemek zorunda kaldım ve her seferinde yeni numara verdi.Cok yüksek kapatacagini düşünmüyorum .Asıl mesele bu sınavları geçebilmek şimdi
-
@batistuta10 ingilizceden kac soru cıkacak ben de merak ediyorum acıkcası. Çok soru çıkarsa eger sıkıntılı olacak benim için ingilizcem hiç yok çünkü. Umarım diğerleriyle telafi edebilecegim miktarda ingilizce sorusu çıkar.
-
İngilizce için çalışan var mı ? Bilinçli şekilde çalışabilecek yöntem/yerler varsa söyleyebilir mi boşa çalışmayalım
-
@maxmin daha once ingilizceden kac soru cikmis dozu nedir bilmiyorum,zamaninda hakki hoca (benim hocam)yds kursuna gitmistim defter notum var oradan bakacagim ustun koru umarim cok sayida cikmaz
-
75 puanla başvurdum 75 e düşer diyorum şaka bı yana entrasan olaylar var basvuru sayıları gerçekten az vmy olsun dguy guy ilginç bı sınav dönemi oldu sırf guya başvururken hadi dguya da başvurusu yapayım dedim bekliyorum
-
Nezaman açıklanır ?
-
Merakla bekliyoruz
-
@rybczynski2 dostum yapma benim puan 80.29
-
@duyguuu37 daha önce ingilizce yoktu diye biliyorum
-
@ckmkerdal bilmiyorum hocam daha once girdiniz mi sinava
-
@ckmkerdal hocam seni mi kırcam 80.00 yapayım düz keşke bana kalsa başvuran girsin derim
-
Bugun açıklanır herhalde, zaten sınava da çok kalmadı
-
Gib sınav şubesini arayan var mı ne zaman açıklanacağına dair
-
Arkadaşlar arasak mı sınav işlerini hemen açıklasalar darlanıp
-
@duyguuu37 hayır hiç girmedim