2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad sınavla ilgili bir öngörün var mı? zorluk derecesi nasıl olur? ingilizceyi çok kasarlar mı ? Değişikliklerden soru gelir mi ?
-
@duyguuu37 Planlama bu şekilde dostum. Dguy'lara dair çok plan var kurumda. Alımı gerektirecek planlar bunlar.
-
@thorstein-veblen Dostum ben Ingilizce'nin cok zor olacagi kanaatinde degilim. Geri kalan seyler icin net bir sey demek kolay degil. Zorluk goreceli bir kavram. Ancak bu sinava basvuracsk puandaki dostlarin yapabilecegine inaniyorum. Nihayetinde o puanlari alirken ciddi bir altyapi insa ettiniz. Simdi uzerine yaptiginiz calismalar ile kazanacak duzeye ciktiginizi dusunuyorum. Degisikliklerse her zaman soru potansiyelidir. Cikacagi varsayimi ile hazirlanmak lazim dostum.
-
@paretowilfredo taban puan kaç oldu acaba bi bilginiz var mı
-
@pinkyy Dostum bilsem dahi bunu dillendirmek doğru olmaz. Bugun aciklanir bir aksikik olmazsa inşallah
-
@paretowilfredo
sus söyleme bir şey söyleme artık.. :)) -
Artık açıklasalar da ona göre önümüzü görsek ya ölücem heyecandan
-
Sinava girebilmek bile bir başari haline geldi ne kadar üzücü 🤨
-
@paretowilfredo hocam iyi niyetle davrandığından zerre şüphem olmasa da geldin bombanın pimini çekip bırakıp gittin keşke hiç bilgilendirmeseydin gerçekten insanlar şu an daha da meraktan çatlar oldu
-
@casanova hocam sıralama kaç sizin
-
@ucanbalon merkez uzmanlığı gibi yoğun talep gören bir yer için kritik diyelim hocam.
-
@paretowilfredo yüksek kapayacakmis gibi hissettim bu aciklamadan sonra hocam:)
-
Kpss den puan aldık,1 yıl sonra kullanacağız diye seviniyoruz. Başvuru yaptık, sıralamaya gireceğiz diye seviniyoruz. Zaten mülakata kalırsak tahmin bile edemiyorum sevincimizi.
Kanaatkâr insanlarız aslında.. :)) küçük şeylerle mutlu oluyoruz.. -
Heycandan öldürür adamı bu GİB
-
@beveridge-eğrisi aynen öyle bir izlenim oluştu normalde çok rahatken birden gerilip diken üstü hissettim kendimi sanki. Aslında bugün açıklanıp açıklanmayacağı ile ilgili soru işaretlerini gidermek istedi üstad ama sonra gerek İngilizce meselesinde bu puanı alanlar demesi gerek puanı bilsemde söylemem yakışıkalmaz demesi birden sanki uçuk bir rakam olacağı ve esnemenin çok az olacağı izlenimi oluşturdu ne yazık ki
-
@casanova bak simdi bnde tedirginlikte arttı.Herkes bu sayfa en az 4500lere gelir diyodu.
-
@paretowilfredo off heyecan yaptım sabah sabah yılbaşı başlatma fikrini duyunca yazı bi şekilde gömdük derslerle bari uzamazsa.
-
Sınavlar dayanmış ardı arkasına hala erteliyor açıklamayı. Bi gün bi gündür artık her saat bile önemli ya. Açıkla bitsin bu olay
-
@zenginmemur benimde düşüncem 4500 civarı sarkacağıydı. Her ne kadar o aralıkta olsam da şimdi birden nedense telaşlandım, garip hayırlısı olsun diyelim.
-
Benim tahminim 78 - 79 arkadaslar, yuksek beklemiyorum