2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks Senle Shady'i hep karıştırıyorum denk geldiğiniz iyi oldu.d İnsanoğlu doyumsuzdur şimdi işsiz olarak bir yere girelim farketmez razıyım anlayışı ondan sonra orayı beğenmeyip yüksek yerlere geçme planı.Hayırlısıyla şu ilk aşamayı bitirelim de gerisi gelir
-
@fernando-reges Aynen önce bir karnımız doysun sürekli yarın ne olacak demeyi bir bırakalım gerisi kolay.
-
@shady1 hocam madem sevmiyordun ben seni Konya guy başlığından hatırlıyorum geçen dönem bırak dguyu falan ne işin vardı sevmediğin mesleğin sınavında da mülakatında da ? Onu da geçtim Ayrıca gene hatırlıyorum ki işe girmeden önce çok değil 2 hafta falan ya vardır ya yoktur maliyenin tüm sınavlarına başvurup sonra işin gerçekleşince hatta tebrik edildin ve sınavlardan başvurunu çektin helal olsun dedik bizde peki bu iş olmasaydı çekermiydin başvurularını? Anlayacağın kusura bakma ama bekara karı boşamak kolay. Babannemin lafı gelir hep aklıma oğlum millet hademe olcam diye can atıyor sen bırak müfettişi uzmanı önce bir memur olda sonra zamanla yükselirsin derdi kadıncağız. O hesap bahsedilen meslek merkez uzmanlığı millet 5000 küsür maaş 3600 ek ödenekten rahatsızsa bin pişmansa ne yapacak bu millet görmüyorsun millet kendini guy için parçalıyor bırak dguyu.
-
@casanova hocam birde yaptığımız iş aynı olcak.Merkez uzman olmak böyle bir sey.Veya denetci ol Merkezde
-
İnsanlar artık şunu sevmiyorum bunu seviyorum da diyemecekler bu gidişle. Mesela ben de bankayı sevmiyorum ama büyük istekle çalıştım sınavına çünkü neden işsizim ama yine de sevmiyorum. Hayat şartlarıyla bi şeyi sevip sevmemek çok farklı şeyler.forumda böyle yazılara çok rastlar oldum okurken bile rahatsızlık veriyor. Kimse hiç bişeyi sevmek zorunda değil arkadaşlar isterse maaşı otuzbin olsun.
-
@casanova babannenize katılıyorum. 5 bin değil 3 bin maaşlı memurluk bile bir rahatlatıyor insanı. Allah en hayırlısını nasip etsin.
-
@toranj bende seninle aynı şeyi demeye çalışıyorum ya hocam konjonktür insanları sevmese de sevse de "seve seve" o mesleklere başvurmaya mecbur ediyor. Bende bankacıları görünce üzülüyorum ve meslek olarak sevmem; fakat denk gelen hepsine başvurdum şu son ziraatin alımı hariç. Veya icra müdürlüğü daha da güzel bir örnek olur cuk oturur hem vicdanı rahatsızlık hem mesleğin pisliği ortadayken hangimiz icra müdürü olmayı reddeder şu şartlar altında? Kaç kişi boş boş oturayım bari dediği için polis oldu şu memlekette? Bunların sorgulanması lazım, kimsenin subjektif görüşlerine karışılmaz kişi sever sevmez bizi hiç alakadar etmez, sevmese de başvurur gene hiç alakadar etmez, önemli olan bu meslek sevilmiyor talebi az olur diye düşünceye kapılmamak memleketin durumu ortada.
-
@casanova ben maliyeye basvurmadim demiyorum . Maliye de calismak istemem dedim. Bu demek degil ki issiz kalirim maliyeye yine girmem. Secme şansım varsa maliye nin hicbir kadrosuna girmem.
Niye bu kadar gündem oldu bu dedigim onu da anlamdım.
Herkes istediği işi yapmiyor dogru ne diyeyim, insallah siz istediginiz isi yaparsiniz sevgili forumdaşlar.
-
arkadaşlar son değişikliklere çalıştım ama sınav kapsamında mı acaba? tüyo hukuk kitabını aldım 2018 mevzuat değişiklilkleri dahil diye ama bakanlar kurulunun kaldırılması cb yardımcılığı falan hiç yok acaba yanlış mı çalıştım yardımcı olacak biri var mı:)?
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
İnsanlar artık şunu sevmiyorum bunu seviyorum da diyemecekler bu gidişle. Mesela ben de bankayı sevmiyorum ama büyük istekle çalıştım sınavına çünkü neden işsizim ama yine de sevmiyorum. Hayat şartlarıyla bi şeyi sevip sevmemek çok farklı şeyler.forumda böyle yazılara çok rastlar oldum okurken bile rahatsızlık veriyor. Kimse hiç bişeyi sevmek zorunda değil arkadaşlar isterse maaşı otuzbin olsun.
Ben de tam olarak onu diyorum hocam sevmek zorunda değiliz , insanlar da zaten mecbur olduğu icin calisiyolar.
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shanks Senle Shady'i hep karıştırıyorum denk geldiğiniz iyi oldu.d İnsanoğlu doyumsuzdur şimdi işsiz olarak bir yere girelim farketmez razıyım anlayışı ondan sonra orayı beğenmeyip yüksek yerlere geçme planı.Hayırlısıyla şu ilk aşamayı bitirelim de gerisi gelir
Bu sözlerin bana ise haksizlik ediyorsun. Benim işim oldugu halde yüksek yerlere girmek için çalıştığım bir gün yok. Bir memuriyet kadrosuna atandigim zaman tum her seyi birakacagim dedim ve de biraktim.
-
4 Ağustos 2018 Tarihinde Yapılacak Olan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına Katılacak Adaylar ile Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
http://www.gib.gov.tr/4-agustos-2018-tarihinde-yapilacak-olan-devlet-gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinavina-katilacak -
@shady1 hocam benim takıldığım nokta "gözünüzde büyütmeyin" demişsizsiniz cümlenizde aynen şimdi kopyalamaktan üşendim bir sayfa geride sadece oradaydı. Başvurduğunuza da takılmadım bugün katiplik ilanı olsa bile başvururum sevmem o ayrı, bir mesleğe sevmediği halde başvurana laf da diyemem sadece büyütülecek birşey değilse dediklerinize çelişiyor yaptıklarınız. Bu merkez uzmanlığı maaşı özlük hakları statüsü çalışma koşulları ortada, eee memleketinde hali belli biz neyi gözümüzde büyütelim peki ben buna takılmıştım aslında da dağıldı konu bütünlüğü biraz.
-
@casanova sözlerine gercekten üzüldüm. Ancak bu süreci tam 11 mülakata girerek fazlasıyla yaşadım ben. Tüm sıkıntıları da biliyorum. O yüzden bekara kari boşamak kolay sözünüzü haketmiyorum. işsiz insan girsin maliyeye, girmesin demedim mecbur oldugunu cok iyi biliyorum. Ben maliyeyi sevmiyorum dedim konu nerelere geldi. Neyse istediginiz meslekte calismaniz dilegimle .
-
78,65234 açıklandı
-
78,65 katılacaklar başarılar dilerim
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Benim tahminim 78 - 79 arkadaslar, yuksek beklemiyorum
4saat önce iyi tahmin yapmışım
Herkese hayirli olsun arkadaşlar
-
@shady1 Yok dostum sen niye üstüne alındın ben genel konjonktürü söylüyorum senle ilgili değil
-
0,4 standart sapma.78,2 tahmin ettim 78,6 çıktı giren arkadaşlara başarılar
-
Baya düşmüş vay be