2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sakin gençler bence çok çok yüksek kapatmayacak
-
78,2 tahminim
-
@istatistikçik inşallah hocam 79 la başvurdum ben 80 altı görmez diye düşünüyorum ama yanılırım umarım
-
4500-4800 arasında benimde sıram, sizce gelir mi dersiniz arkadaşlar ? Bu arada herkesin allah yardımcısı olsun
-
Gelir diye düşünüyorum.
-
@aroma yılbaşı ise başlatır mi hocam yani
-
@balans-etkisi bende 79la basvurdum catlicam meraktan
-
@kubrabaris bilmiyorum öyle paylaşılmış önceki iletide @paretowilfredo
-
Girmeye korkuyorum ya lütfen ilk gören açıklandııı yerine direk taban puanı yazsın valla burdan çık oraya gir derken bir adayı kalpten elersiniz
-
@rybczynski2 arkadaslar napiyonuz ya bu daha ilk aşama bunda böyle heyecanlaniyosaniz mülakat sonucunda kalpten gidersiniz
Maliye calisanlari hic memnun degil, ben gözünüzde buyutmeyin derim. Gelmezse de bi sey kaybetmezsiniz .
-
Gib ile görüşen var mı hiç
-
@shady1 benim kritik puanım ondan açıklanmadıkça sinirim bozuluyor ama siz de haklısınız
-
@shady1 hocam dguydan bahsediyoruz merkez uzman hatta senin kazandigin isle ayni ozluk haklara sahip.Guydan kaçıslar var ancak bu kadro bnce önü acık olabilit
-
Neyi bekliyorlar bunlar
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shady1 hocam dguydan bahsediyoruz merkez uzman hatta senin kazandigin isle ayni ozluk haklara sahip.Guydan kaçıslar var ancak bu kadro bnce önü acık olabilit
Maliye maliyedir uzak durun
-
@shady1 O maliye çalışanları özel sektörde günde 13 saat 2 haftada 1 gün tatil çalışılsınlar da görelim o zaman.Tek çalıştığı yer devlet olanlar salla başını al maaşını bekliyor.
-
@shanks hocam benim görüşum bu , maliyeyi kurum olarak sevmiyorum hangi kadro olursa olsun müfettişlik bile olsa haz etmiyorum. Ama tabii ki maliye calisanlari bile ozel sektorden cok daha iyi sartlara sahip ona sozum yok. Herkesin gönlüne göre olsun .
-
@shady1 Sevmek ayrıda bu devirde kimse sevdiği işi yapmıyor.Onca polis olan öğretmen var.
-
@shady1 hocam bnde diyorum ki hepsi aynı işte.Simdi dusunsene kültur spor uzmani ne is yapar?Bulundugu kurumda muhasebe maliye birimlerinde calısir
-
78,5 puanla başvurdum gelmez diye düşünüyorum gelmesi bana büyük bir şok yaşatır.