2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar gelir uzman yardımcışığı devletin gelir kısmıyla dguy ise giderleri ile ilgilenir. Basit oalrak fark budur.
-
@istatistikçik
doğru söylüyorsun hocam... -
en son dguy kaç günde açıklanmış bilen var mı?
-
@shanks hocam en son dguy urartular zamanindaydi neredeyse zor bir soru :)))
-
acaba krizden dolayı personel alımları durduruldu mu
-
@frustration devlet gider uzman yardımclığı olsaymış keşke..
-
@shanks aynı gün akşam ayrıca geçen seneki guy sınavına kadar bu hep böyleydi gib sınavlarında. geçen sene ki guy sınavı 4 gün sonra açıklandı, yani şuan rekordalar.
-
Ben yine bir gece açıklanacagını hissediyorum.
-
@frustration hocam gelir idaresinde ünvanın ne olursa olsun devletin gelirleri ile ilgilenirsin. giderciler bakanlıktır. defterdarlık uzmanları maliye uzmanlarının işidir. yanlış bilgi olmasın.
-
@kortex kazanılmış hakların korunması hukuk devleti ilkesinin gereğidir hocam öyle bir şey olmaz sonraki alımları etkileyebilir.
-
-
@samuelson Baktım şimdi aynı günmüş yuh
-
@istatistikçik üstad yanlış biliyorsam düzeltin ama benim bildiğim asil olarak kazanmanız bile yeterli değil ve tebligat zarfı size ulaşınca kazanılmış hak oluyor. Yine de tam emin değilim beni de aydınlatırsanız sevinirim.
-
@teslame hocam özel durumlar içerisinde sınav da var
1-Kuralın Kendiliğinden Uygulanacak Hale Gelmesi ve Kazanılmış Hakkın Kapsamı2- Hakkın Kişisel Niteliğe Dönüşmesinin Gerekliliği
3-Kazanılmış Hakkın Kişiye Ait Olması
4- Özel Durumlar
a - Memur Statüsüne Girişte Sınav, Kurs, Staj gibi Atanmak İçin Bir Prosedürün öngördüğü Durumlar
-
Kurtlar Vadisi moduna geçtiysek tamam, en son Irak'ta Amerikanlardan intikamımızı alıyorduk ben orada kalmışım.
-
@sdf kardeşim ben gelir uzman yardımcısıyım şimdi de bana da şefim söylemişti açıkçası kendi bilgim değil.
-
@istatistikçik Gaziantep belediyesi mufettis yardimciligi iptal edildi mulkkatlar yapildiktan sonra
-
@tugaygunes Yerel yönetimlerde işleyiş farklı olabilir dostum.
-
-
@frustration doğrudur hocam. da kurumun adı gelir idaresi uzmanlıkların adı Gelir ve Devlet gelir her yerde gelir var bizde gider yok hocam şef de biliyordur da belki size bilgiyi verirken kafası karışmıştır.