2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan biz hep yil bitmeden yeni bir ilan görürüz hevesine kapılırken sonuc süresi mülakat süresi diye diye..bu yılı tek ilanla kapatıp bizim üzerimizden daraltıcı maliye politikasını uygulayacaklar bir guzel..zaten devede kulak kadar bile olmayan alımlarla istihdamda çok da bi yer işgal etmeyen bizler gun gelecek 90 bile aldigimiza sevinemeyecegimiz kpss puanlarını bi guzel çöp yapip kenara koyacaz Allah sonumuzu hayir etsin bile diyemiyorum artik durum o kadar vasat ki is duayla da bitecek gibi degil
-
Arkadaşlar gerçekten guya çalışabilen var mı çok merak ediyorum
-
@nonbisinidem her gün açıklanacak diye nasıl bekledik şaka gibi sonuç tam bir fiyasko
-
@alika28 ben maç izliyorum hocam yarında ziraat sınavı var
-
@alika28 Ben 1 imece denemesk çözüyorum foruma bakıyorum. Bir 4t denemesi çözüyorum foruma bakıyorum. Araya 2 saat konu serpiştirip foruma bakıyorum. Resmen foruma göre ders çalışma stratejisi oluşturdum..
-
Dguy kazanamayanlar bizden daha şanslı
-
@kuşçubaşıeşref aman hocam ben muhabbeti bitirdim saldırgan arkadaşları öfkelendirmeyelim yine @paretowilfredo üstadı zor durumda bırakmak en son istediğim şey o yüzden bir daha yazmayacağım bu foruma zira herkes çok gergin kimsenin saldırganlığına cevap vermekle uğraşamıcam
-
Hala umudu olan kaldı mı benim haftaya bile umudum yok
-
@shanks Benim de yok. Gece falan açıklanır diyenler var da artık olmaz o iş. Daha önce gece açıklanmış ama aynı günün gecesi açıklanmış, o gün mesai yapıp bitirmişlerdir. Şimdi üzerinden bir hafta geçti ve açıklamak gibi bir zorunlulukları da olmadığı için ancak mesai saatlerinde beklemeliyiz diye düşünüyorum.
-
Artık ben soğudum beklemekten, heyecanım kalmadı. Diğer sınavlara odaklandım, arada bir girip bakıyorum buraya. Burada daha fazla kalırsak diğer sınavları da çöp edecez
-
Arkadaşlar Sayıstaya girecekler son tekrarlarını yapsın zira zayıf rakip istemiyorum. Guya girecek arkadaşlar da dguy bırakıp guya odaklanmalı..
-
Sizce guyda da dguydaki gbi dusurucu soru olurmu cok? Ilk defa gircm guya
-
@biriibfli olabilir. guy artık çok kıymetli.
-
@toranj yavas yavas cozcm sorulari artik
-
@biriibfli valla ben çok hızlı okurum. 3 tur dönmüş olabilirim min. dguy ama yine de düştüğüm saçma sorular oldu. bi yerden sonra hakikaten şans kader kısmet
-
@saitulukurt merak etme sen dostum
-
-
Harika bir sene 2018! 3 tane mülakattan elendim, dguy mülakata kaldım sanıyorken şimdi üç buçuk atıyorum, dolar 7 lirayı zorluyor, sevgilim terketti... Daha sayayım mı
-
@iibfli_keynes en dibe ulaşmadan zirveyi göremezsin dostum
-
Şunun şurası 2 hafta bekleyeceksiniz beyler bayanlar aylarca açıklanmayan sınavlardan sonra bu bence gerginlik yaratılacak bi mevzu değil . Olabildiğince alternatiflere odaklanın ki olumsuzluk durumunda etkisinde kalmayın . Güzel haftasonları hepinize