2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Dguya girmeyen arkadaşımla konuştum ayaküstü , moralde bırakmadı sınav kolay 84 ün aşağında kapatmaz dedi . Konuşmayı kısa kesip hemen vedalaştım
-
@iibfli_keynes mevlana der ki: karanlıklar üstüme geliyor diye sakın endişe etme, unutma ki güneşin doğmasına en yakıt vakit karanlıkların en çok olduğu vakittir.
-
@iibfli_keynes Bu iletileri yazabilecek parmaklara sahipsin, 3 tane mülakata kalacak akıl bahşetmiş Rabbim. Sayma.. Şükür ve sabır.. Daha iyisi güzeli olacak inşallah
-
@no33 amin dostum
-
@cesss 600 kisilik mi yapmış ? Çok fazla kulak asmayın arkadaşlar o puanlarla kapatması çok zor ?
-
Sınav açıklanması bu kadar olay olduysa yarısı mülakatta elencek onu düşünemiyorum
-
@cesss Arkadasınız sınava girmediği için böyle bi yorumda bulunması çok normal siz bozmayın moralinizi:)
-
Kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz açıklanma durumunu ben BTK kurumunu 2 ay bekledim sonuç mu o da kötü geldi zaten anlamsız bir durum oluştu yani arkadaşlar önünüzdeki sınavlara çalışmanız yararlı olur ve şu son yıllara bakılırsa erken açıklanması muhtemel değil bana erken açıklarlarsa sürpriz olur açıkçası tabi temennim erken açıklanması yönünde...inşAllah hepiniz beklediğiniz güzel sonuçları alırsınız
-
@cesss Girmediyse neresinde n sallamış merak ettim.Bir kıskançlık var sanki
-
@rdvnsrc42 Gib bu diğer kurumlarla karıştırma.Daha eve varmadan açıklayan kurum.Rekorunu da bugün kırdı.
-
@shanks cevaplarına bakmış geçen seneki guydan kolaymış diyor
-
@cesss ona biraz uzaktan davulun sesi hoş gelmiş hocam , gecen seneki guydan bariz daha eleyici bir sınavı
-
@cesss Geçen seneki ne bende girdim kolaydı dediği sınavda en az 30 tane sağlam bilgi sorusu vardı hele bunlardan 10 tanesi daha önce sorulmamiş şeylerden.Bence kıskandı moralinizi bozmak istiyor
-
Düşer mi 77’ye :))
-
@no33 Dolar 7 olduğu için kötü günlerı atlattık şimdi sıra daha kötü günlerde bence
-
@alika28 Zamanın da 71 olmuş ama çok şaibeli diyorlar.
-
@shanks Hocam anlıyorum hatta biliyorum max 4 günde açıklamış önceden ama dediğim kurum geçen yıl 12 günde açıklamış bu sene 2 ayda yani bu yıl bir sıkıntı var demek ki çoğu kurum geç açıklıyor .. Elbette ki bende isterim erken açıklanmasını ama herkes öldüm bittim çalışamıyorum bahaneleri bana abartı geliyor .
-
Kesin hic beklemedigmz bi anda aciklanacak. Bende hep oyle oluyor,1 ay pomem sonucu bekledm dguy sinavi cikisi otobusteyken aciklandi
-
Arkadaslar bir laf vardir gec olsunda guc olmasin diye. Hakkinizda hayirlisi olsun. Stres sinir yapmayin. Makul bir surede aciklanacaktir elbet. Hayat dguydan veya baska bir sinavdan meslekten cok daha onemli. ALLAH can sagligi versin. Psikolojinizi bozmayin. Aksi takdirde sebepsiz yere gergin olup annenizin babanizin kardeslerinizin arkadaslarinizin hatta burda birbirinizin kalplerini kirarsiniz yakismaz. Ve unutmayin ki bu surec sadece sinavlarla bogustugumuz birs surec degil ayni zamanda psikolojik savaslada ugrasiyoruz ve her ikisinden galip gelmek elzem.
-
@rdvnsrc42 Neyi 12 gunde açıklamış sınavlarda rekor yeni kırıldı mülakat diyorsan onun bununla alakası yok.Zaten geç açıklayan bir kurum olsa kimse beklentiye girmez di