2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@furken sadece iibf için mi 80 üstü kapatmaz ,istatistik içinde mi böyle düşünüyorsunuz?
-
@batistuta10 iibf icin soyluyorum dostum
-
@furken, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu zamana kadar en yuksek kapatan guy galiba 2014 kasimdi. 80 85 arasi kapanmisti diye hatirliyorum. Bu sinavla kiyasladigimiz zaman net bi sekilde kolay bi sinavdi. Dguy 80 veya ustuyle kapatamaz. Kapatirsa burdaki herkese magnum ismarlarim. Bademli
Magnumlari hazırla
-
Insallah 80 altina duser aminn
-
Keşke 70le kapatsa
-
Dun aksam gelip pazartesi açiklancak diyen arkadaşa inanasim var.icimden bir ses onun emredurmaz oldugunu soyluyo.yazisma tarzları benziyo.
Kendi hesabindan net konusamiyodu kapatti.bize yeni hesabiyla seslenmeye çalisti:) -
@tobıntax hocam kısmet varsa oluyor bu işler, bende hızlı hızkı okuyup geçtiğim sorulara yanıyorum. İnş hayırlısı olur hepimiz içinde
-
O arkadas takip ediyosa bana ozelden yazabilir engellemem
-
@furken Bademli isterim hocam.
-
Beyler buranin yarisi manipulator, gidin ders calisin. Burda moralinizin bozulmasina izin vermeyin. Bunlara kalsa 80 ustu puani olmayan guya giremeyecekti 70le kapatti cogu yer biliyosunuz. Burda farkli hesaplar donuyor.
-
Ben çok çok kolay sınavlar haricinde, kapatma puanı olarak soruların yüzde 80 i ve üzeri olan bir sınav hatırlamıyorum. O yüzden 80 üzerine cıkacagına cok ihtimal vermiyorum. Genelde soruların soruların yüzde 75 i civarında kapatmış sınavlar. O yüzden 76,78 arası bir şey ile kapatır diye düşünüyorum
-
@gannicus acaba mülakatta yüksek yapanlara mi daha çok sans verirler
-
@eliff avantaj olduğunu düşünürdüm hep ta ki guy da 94 alıp elenen gorene kadar..ne kadar dayi o kadar avantaj bunu demek istemezdim ama gelinen nokta bu..:(
-
@eliff oyle bi tutumlari yok diye biliyorum ben.
-
@eliff öyle bir şey yok geçen yıldan tecrübe ile sabittir
-
@eliff %0.000000001 bile alakası yok Hocam
-
80 altı kapatır diyenler buna nasıl inanıyor gerçekten anlamıyorum. o kadar çok kişi diyor ki bazen inanasım geliyor.
-
@hahamas sence kaçla kaptr?
-
@gannicus gerçekten oyle kısmet çoğu zor soruyu yaptım kdv oranını yanlış yaptım amortısmanı ayı tam ay almadım o an ne düşündüysem bilmiyorum hayırlısı olsun
-
Bu forumda bir şeyi anlamadım insanın sınavı çok iyi geçmemiştir düşük kapatmasını ister düşük kapatacağına inanır bu çok normal ama sınavın iyi geçmiştir niye ısrarla yüksek kapatacak dersin ki düşük de kapatsa yüksek de kapatsa sen zaten mülakattasın ...