2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Sağlık sıhhatımiz yerinde olsun da sınav da açıklanır her şey olur gider.
-
Adamların keyfini bekliyoruz resmen rüşvet falan teklif edecem neredeyse açıklasınlar diye
-
Açıklanacak mi ? Bilgisi olan var mı?
-
Bir arkadas bugun için yarın acıklanacak Ankara dan öğrendi arkadaşlar diyordu, takip edemedim daha sonra o bilgi ciddi miydi, yoksa havaya yapılan bir yorum muydu?
-
@george dostum sen kuvvetle muhtemel bugün açıklanacağını belirtmemiş miydin
-
@gannicus Kim dedi onu kim hemwn çıksın ortaya
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gannicus Kim dedi onu kim hemwn çıksın ortaya
@george dedi.
-
Sıkıldıkça arayıp sınav hizmetleriyle muhabbet ediyorum Bugün için de zor dediler.
-
Ben bu sabah konuştum hiç bilgi vermiyorlar açıklanacağını zamana dair
-
@istatistikçik
bu sınav ne zaman açıklanacak?çok uzadı artık...cuma açıklanır inşallah.resmen kilitledi beni.bir şey de yapamıyorum..hayırlısı. -
Tahmini yaşı bizler gibi olan bir beyfendi var o bilgi veriyor birdahakine ismini öğrenip direk ona bağlayın dicem.
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@istatistikçik
bu sınav ne zaman açıklanacak?çok uzadı artık...cuma açıklanır inşallah.resmen kilitledi beni.bir şey de yapamıyorum..hayırlısı.
Hayırlısı dostum benim de hiçbir fikrim yok. -
@istatistikçik Bu ay için ne diyorlar ben onu merak ediyorum
-
Hey adamim sakin olmayı öğrenmelisin muhtemel dedim bak açıklanacak demedim Kamillik yapmaya gerek yok
-
Üstadlar 48 saattir toplantıda ve topalntı henüz bitmedi
-
Bir seylerin beklendigini sanmiyorum sinav icin yani,belki kurumda farkli meseleler vardir ama sinav hususu simdiye kadar manuel olarak okusam o optikleri kac defa okumus olurdum iptal olacak soru varsa da buda bu kadar zaman almaz bence,ya keyfi bir durum var ya da cok oncelikli farkli meseleler,artik bayram sonu gibi dusunuyorum
-
@george Bu arkadaşı alın burdan bence.
-
Valla bugun açıklarlarsa açıklasınlar. Bugun açıklamayacaklarsa bıraksınlar milleti rahat guy dan önce. Tam getirip guy öncesi acıklamaya da gerek yok, işin cılkı çıktı artık
-
Duyumcular ne olur daha fazla ses çıkarmayın,nr zamannaciklanacagni kimse bilemez diyorsunuz o zaman susunuz,yok okunmuş yok itirazlar değerlendirilmiş yok.her an açıklanabilir yok şöyle.yok böyle sağlam bir arkadaşla konuştum açıklanmayacak bugun(e ne zaman açıklanacak kardeşim arkadaşın bunuda söylese ya o ne kadar sağlam.bu arkadas).. bir şey bilmiyorsanız gerçekten susun..bazıları kendi egolarını bile tatmin ettiğinin farkında değil ne yazık ki
-
@gannicus en iyisi guydan önce açıklanmaması bncede