2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@voice, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shanks arkadaşlar hala optiklerin okunmadığına mı inanıyorsunuz gerçekten .ben de gib de çalışıyorum .burda şöyle diyorlar .iptal olan sorular belliymiş her şey belliymiş .yani bi toplantı felan muhabbeti dönmüyor .oecd deki her toplantı bizimle ilgili olacak diye bir şey yok .geçen sefer de aynısını söyledik yanlış çıktı .orası sadece sınav merkezi değil .ben de istiyorum bi an önce açıklansın ama açıklanmıyor .ve benim bildiğim listelerin her şeyin hazır olduğu .
-
allah için açıklansın şu sınav.
-
@voice ben bunu tee ne zaman dedim. her şey çoktan bitmiştir bu zamana kadar açıklamadılarsa bir programları vardır ona uyuyorlardır dedim. bence bu zamana kadar açıklamadılarsa zor şu saatten sonra.
-
Cidden her duyum birbirinden farklı resmen bu Sınavda gib bizi süründürdü.
Başka bi açıklaması yok.Cidden bugün açıklansın artık bittik be .
-
Bugün itirazların değerlendirilmesi için komisyonun toplanması haberine sevindim çünkü 10 gündür duyduğumuz en somut adımdı bu .. Öte yandan her şeyin hazır olduğu ama listenin bekletildiği duyumu da bir yandan güzel bir haber ama bir o kadar da sinir bozucu .. Ve bize zarar veren hep böyle iki zıt duyum oluyor
-
Önümde bilgisayar devamlı açık 2 dk da bir yeniliyorum ama nafile.
-
Açıkçası olumsuz duyumlara daha çok inanıyorum bu zamana kadar açıklanmamasının mantıklı bir nedeni olamaz.
-
tugrul kocer: "Komisyon toplantıda. 18.30 a kadar ihtimal var. Sonrası için ihtimal kalmaz"
böyle diyor. -
@james-buchanan Onun şimdiye kadar dediği ne tuttu boş ver onu.
-
@james-buchanan bu adam hala konuşuyor mu
-
@firito Bu seferde Facebook kapatırım der belki
-
Arkadaşlar Tuğrul Koçer’in konuşmasını istemiyorsanız soru sormazsınız :)) Adam sorulara cevap yazıyor:)) Neyse en son kaça düşüyordu..:)
-
@safitürk69 hocam cogunluk 80 ustu diyor bnde 80 ustu olacaksa eger 83 diyorum
-
@safitürk69 ama senin tahminin bizlere umut olmustu
-
Benim fikrim değişmedi 77 +1 -1
-
toplantı bitmiş, itiraz edilen sorular değerlendirilmiş, karara bağlanmış. artık her an açıklanabilir. bundan sonra süreç kontrolü sınav hizmetleri müdürlüğünde.
-
@narca oh çok şükür , iptal soru var mı
-
Forumu bu kadar aktif görünce, demekki beklenti yüksek herkes iyi yapmış diyorum bazen..yinede 80 i hayatta görmez
-
@narca bundan sonraki süreç optiklerin okunması süreci mi
-
@narca İşte şimdi arama zamanı dostlar yüklenin bakayım çenelerinize kuvvet.