2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@voice yav he he
-
Bari site yavaşlasada az umutlansak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
77 +1 -1 ile de kapatır
Kardes bu çok iddialı oldu sanki, ben 83-84 de sabitim. Ama seni tutuyorum, ins dediğin puana kadar düşer:)
-
özelden çok fazla soru geldiği ve bazı arkadaşlar mütemadiyen kullanıcı adımı etiketleme gereği duyduğu için paylaşmak istiyorum ki buradaki herkesin emeğine hürmeten ve kendi girdiği sınav hakkında objektifliği bozmayacak bilgiler almanın bir mahsuru olmayacağı inancı ve düşüncesiyle öğrenmiş olduğum bilgileri direkt birinci ağızdan ve yorum dahi katmadan aktardım arkadaşlar.sınavın açıklanmasıyla ilgili net bir bilgi hiç bir zaman vermedim, kimsenin de veremeyeceğini söyledim. sınavlar okunmuş ve itirazlar değerlendirilmiş vaziyette açıklanmayı bekliyor..sizden ricam bu aşamadan sonra verdiğim bilgilerin yalan/yanlış olabileceği hakkında alenen yorum yapmamanız-gerçekten incitici oluyor- adımı etiketlememeniz ve beni vakıf olamayacağım bilgilerle ilgili özelden soru yağmuruna tutmamanız..herkese iyi akşamlar diliyorum.
-
@narca Yanlış derken size yanlış bilgi verilmiştir belki diye dedim
-
@narca şu durumda optiklerde okunmuşsa ve bir arkadaşımız da sınav bilgi servisi 24 saat çalışır dedi.
O zaman bugün açıklanmamısının önünde ki engel ne ? -
@narca bunaltmayin arkadasi daha fazla zaten soyleyecegini söyledi. Daha neyde ısrar ediyorsunuz. Ben bile bunaldim ya.
-
Arkadaşı etiketlemeden direkt umuma sorayım : Sizce imza aşaması duruyor mudur? Yoksa sadece yükleme işi mi kalmıştır?
-
Adam beni etiketlemeyin dedikten sonra yine etiketlenmeye devam ediliyor.heralde okudugumuzu tam anlayamiyoruz
-
Ben arkadası etiketledim ama onun yazdıklarına cevap vermek için sorduğum soru herkeseydi.
Saldırmaya yer aramasın kimse ! -
Ben size dedim d guyu birakın sayıstaya hazırlanın rakiplerim sağlam güçlü olsun diye.artık sayıstay geçti. Bırakın d guyu ders çalısmaya devam edin. Guy var kaymakamlık var vergi hakimlik güçsüz rakip istemiyorum.lütfen ders çalısın.
-
Halen tam olarak beden açıklanmadığını bilemiyoruz ve söyleyebilen yok .belirsizlik hayirlisi
-
ben bayramdan sonraki hafta diyorum
-
@cag317 hocam sizinki tahmin sanirim
Duyum degil dimi? -
@b-ays ben sadece dalga geciyor ya da kesin icerden iletisimli arasi yok yazip cekiliyor sadece
-
@can-mavi Sta 28000 kesin mi?
-
Bugün bnde aciklancak diye sadece bekldeim.Simdi tekrar soru tartislaim baska turlu zman gecmez
-
@zenginmemur bilmiyorum dostum , ben öyle yaptım
-
@zenginmemur bir şey tartışmayın başlığı salın da millet ders çalışsın
-
9000 oldu yav hadi açıklayın şunu artık.