2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@toranj dguydaki soru neydi peki?
-
@eliff su an tabi herşeyiyle hatırlamıyorum thvh durdurulmasıyla ilgiliydi
-
@utku yahu tum bunlari gec e-imza denen bisey var.kurumda e-imza gecersiz mi acaba?
-
@eliff temel hakların durdurulması hakkında hangisi yanlıştır , yalnız kanunla olur cevabı vardı hani
-
Futbolcu sorusunun cvbı neydi
-
Tutanak tutuyorlardır, tutanak için ıslak imza lazım.
-
@lilith haklar
-
@hickskaldor tşk ederim
-
Kaçla kapandığı biliniyor mu arkadaşlar ?
-
@murky hocam sayıştayda da baya aktifsiniz kaç doğru bekliyorsunuz dguyda
-
@tobıntax bilenler varmis ama soyleyemiyorlar
-
@biriibfli kimler biliyormus kii
-
@biriibfli Hocam o nerden çıktı Allah’ını seversen
-
Yani açıklamadılar açıklamadılar bari guy öncesi açıklamasınlar
-
@minsipo açıklanması için birinin imzasına gerek varmış anladığım kadarıyla, oda izindeymiş. Muhtemelen bayram tatili ile izin birleştirip biryerlere gitti. Guy dan önce acıklanmaz ozaman, bayram sonrasına kaldı.
-
Kim biliyorsa çabuk ortaya ciksin bilgi paylaştıkça çoğalırmış
-
@cesss valla hocam sınavdan sonra 84 85 falandı da sonrasında soru tartışmaları vs derken son durum nedir bilmiyorum
-
@murky 85 te kaldıysan sınav kesin 80 altı kapatır
-
@cesss yok hocam estağfurullah teveccühün o ben gösterge değilim de sınavdan çıktıktan sonra insanlar 85-90 ile kapatır derken 78 ile kapatır yazmıştım hala da 78 ile kapatacağını düşünüyorum bakalım hayırlısı
-
@bggolge, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@nopainnogain narca arkadaş daha tuğrul koçer yazmadan önce bana imza atacak üstadın izinli olduğunu söyledi yani evet herşey hazırdı ama imzada tıkandı artık bu insanın üzerine gitmeyin emin olun bu sınav hakkında herşeyi biliyor kaçla kapattığına dairde bilgisi var ama konuşamıyor söyleyemiyor elinden geldiğince size yardım etmeye çalışıyor söyleyebileceği kadar söylüyor o kadar çok üzerimize geliyorsunuz ki kendimizi ispatlamak için yalancı durumuna düşmemek için söylemememiz gereken şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz sırf ah almamak için
Bu arkadasin dediginden cikarttim
@bggolge, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@nopainnogain narca arkadaş daha tuğrul koçer yazmadan önce bana imza atacak üstadın izinli olduğunu söyledi yani evet herşey hazırdı ama imzada tıkandı artık bu insanın üzerine gitmeyin emin olun bu sınav hakkında herşeyi biliyor kaçla kapattığına dairde bilgisi var ama konuşamıyor söyleyemiyor elinden geldiğince size yardım etmeye çalışıyor söyleyebileceği kadar söylüyor o kadar çok üzerimize geliyorsunuz ki kendimizi ispatlamak için yalancı durumuna düşmemek için söylemememiz gereken şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz sırf ah almamak için