2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Dguy sorulari detay di ve tuzakliydi. Ama kısa cevaplar isteyen sorulardı. Ki herkes çıkınca aynı şeyi söyledi sınavın kolay olduğunu. Ama sonra işin rengi belli oldu. Ama dikkatli çözen fark atardı o sınavda. Guy ise bence daha hakkaniyetliydi. Tuzak kurmak yerine kim ne biliyor onu anlamaya yönelik sorular hazırlamışlar
-
@alika28 herkes guy'da dguy'a göre daha yüksek yapmış/yapacak/bekliyor ee o zaman sonuç belli
-
Özlemişim bu başlığı uğrayam dedim:)
-
Dguy sank daha özgun sorulardan olusuyodu.
-
Tecrübeli arkadaşlar guy sonuçları açıkladığında sadece puan mi görüyoruz yoksa seçtiğimiz ilde kaçıncı olduğumuz yazıyor mu?
-
@i̇lanbekleyenbiri sinava girmeye hak kazananlar gibi mulakata girmeye hak kazananlar yayimlaniyo ve isim siralamasina göre
-
@i̇lanbekleyenbiri Liste yayınlanıyor, ama kendi sisteminden kaç doğrun olduğuna bakabiliyorsun.
-
Guy sınavına girmedim ama dguy çok kaliteli ve çok dikkat isteyen tuzaklarla dolu sınavdı. Bu sınava kolay diyen az ötede oynasın ezbere konuşmasın
-
@umut-1-m bnde aynı fikirdeyim dünku muhasebe sorulariyla dguy kıyas bile edilemz.Dguyun muhasebesi cok celdiriciydi
-
@umut-1-m kaç dogru bekliyorsunuz hocam
-
@maesteo sistemde başarı sırası gibi bi yer var orada ne yazıyor:)
-
Bayramdan kaç gün sonra açıklanır acep
-
@shanks ilk iş günü olabilir mi
-
@shanks hocam siz guy a da mı girdiniz ? iyi bi kuruma atandığınızı soylmıstınız
-
@firito 82-83 bekliyorum. Toplanan sorulara göre hesaplamıştım
-
@paradoks89 Yok ya yanlış hatırlamış sın keşke
-
@elinor-ostrom İnş
-
@umut-1-m Kolay bir sınav olmadığı için 82-83 bekliyorsunuz herhalde hocam
-
@shanks demekki atanacaksınız hocam içime doğmuş
-
@gmsmustafa 88 kpss ile başvurdum son 1 ay hariç çalışmayı bırakmamıştım