2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@cag317 Aferin sana bravo
-
@cag317 Sendw kurumlarda kolay koaly kimsenin imza devri yetki devri yapmadığını bilmiyorsun sanırı
-
@shanks + vekalet diye bir şey var. Bir kurumda çalışıyorsan bunu bilmiyorsan ne diyim
-
@cag317 vekalet verilir de eğer önemli sorumluluk gerektiren bir husus varsa kimse imza atmaz. gelince kendi atsın banane ya der. tahmin tutmuş işte ne güzel niye vekalet, imza devri karıştırıyorsun
-
@murky hahaahah kamu hizmetinin sürekli olduğunu ve aksamaması için vekalet vermeden kimsenin izine ayrılmayacağını (kamu personeli olan) bilmiyorsanız bence daha fazla konuşmanın bir anlamı yok bence
-
@cag317 ya bu özgüvenlere hayranım, tamam konuşmayalım
-
Kalem salgıyı kendimiz götürüyorduk değil mi
-
Kendiniz götürüyorsunuz evet @saricizmeli
-
@murky ben de boş olup demagoji yapanlara hastayım :))))
-
guy işi bugün onunda halloluyor. pazartesi açıklanma ihtimali nedir sizce ? bayramda olasılık yoktur sanırım.
-
Ben artik ihtimal vermiyorum bayramdan sonraya kaldi bu is.Bakalim Guy zorlayacak mi arkadaslari umarim bu baslikta gecirdikleri zamana pisman olmazlar.
-
10 gün sonra görüşürüz bu bayram zamanı sonuç filan açıklanmaz
-
Guy da oldu artık yeter açıklayın.
-
Sizlerden ricam en azından GUY soruları bu sayfaya taşmasın arkadaşlar.
-
Arkadaşlar günlerce dguy soruları tartışıldı burda. Guy sınavına girenlerden ricam Guy sorularına bu sayfaya taşımayın. Bir de onun tartışmasını okuyamam
-
Konuyu boş bırakmayalım ..
-
Arkadaşlar bugün fark ettim dguy da bana çıkarken imza attırmayı unuttular bende atmadım bilmiyordum sorun olur mu sizce aklıma taktm şimdi
-
@şampiyon ben de dguyda imza atmadım hocam. Umarım bi sıkıntı olmaz.
-
@nopainnogain olmaz diyorlar hocam da sizlere de sorayım dedim içime kurt düşünce Bugün Guy da atınca fark ettim dguy da attırmadıklarını Olmaz inşallah
-
Dguyda imza yoktu zaten ya var mıydı ben de atmadım valla