2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Beyler arayalım herkes arasın lütfen bastıralım. Haydi durma sende ara sen yoksan bir eksiğiz.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Biran önce acıklanmasıni bekleyenleri gordukce yüksek kapatcagini düsunuyorum gitgide
hocam sen sanki yüksek kapatmasını beklemek için bahane arıyorsun
-
@george Birader biz arayınca ne olacak imzası eksik olan tatili bırakıp imza atmaya mı gelecek
-
Birisi bir grup açıp demişti ya açıklanacak,iyi dalga geçiyorlar valla
-
@victory-carleone soru hazırlmak paravan bi durum olabilir. sanırım atomu parçalıyolar
-
@murky ne demek istedigini tam anlamadim ama diyirumki bn aciklanmasini bekleynelri gordukce iyi yapanlar istiyo gibi geliyo olay bu yeni bir tartisma yaratmayalım
-
@zenginmemur ne tartışması yahu hakkında hayırlısı kardeş.
-
@zenginmemur bu süreç seni çok yıprattı galiba. Biraz forumdan uzak kalarak kafanı dinlemelisin.
-
Tamam kotu yapanlar sınavin aciklanmadini istiyo
-
Gib cumalari sever diyodu birisi o da mi yalandi
-
aşk tesadüfleri sever
-
Arkadaşlar yarın sınavdan sonra aracıyla istanbula dönecek varsa hem yol arkadaşlığı hem de benzin ortaklığı yapmak isterim. Elden ele yayalım
-
@bydaler eyvallah kardeşim. Soru bu şekildeyse eğer otofinansman gücü tanımına pek uymuyor gibi. Vergi öncesi kar demek hem dağıtılan hem dagitilmayan kar demek degilmidir. Otofinansman gücü dagitilmayan kari baz alıyor sanki. Şimdi benimde kafam karıştı.
-
KESİN BİLGİ DEĞİL AMA MERKEZDEKİ ARKADAŞLARDAN VE ONLARIN ARKADAŞLARINDAN DUYDUĞUMU YAZIYORUM .BEN BİZZAT BİZİM ÜSTADA GİDİP SORMADIM ANCAK KAZANIRSAM SORACAĞIM BAZI ŞEYLER VAR .SADECE YARDIM /RAHATLATMA AMAÇLI YAZIYORUM AMA ONLAR GAYET YETKİLİ BİR KİŞİDEN ÖĞRENMİŞLER..(1.madde için diyorum)
1)Sınav komisyonunda bazı kişilerin izinli olduğunu ve onlar gelince imza atılacağını söylemiş.her şey hazırmış imzaya kalmış.
2)Daha önce imza atılmış ama dguy daki eski şaibelerden dolayı bilerek bekletiliyormus.
3)İİBF DEN ÇOK itiraz varmış.Bunların tartışması bitmemiş .Hatta mühendislikten hiç itiraz olmamış,istatistikten 1 soru iptalmiş.İİBF Yİ bilmiyorum!
4)Siteye bile yüklemişler sonuçları sadece onaya kalmış.
Duyduğum tüm dedikodular bunlar .Şaşırtmaca olmazsa önceden de söylediğim gibi bu iş bayram sonrası hatta ondan sonraki haftaya kaldı .Herkese GUY da başarılar... -
@voice Hocam iyi adamsın sen ya. Pek yazmasam da hep takip ettim bu başlığı en başından beri senin söylediğin buydu zaten, hiç şov falan da yapmadın. Sonuç olarak da senin dediğine gelindi Allah yolunu bahtını açık etsin.
-
@voice nasıl bi şaibe olmuşki önceden ?
-
@baybatur önemli değil kardesimkurum ne derse o olacak
-
@cesss şuan tr de sadece 2 adet dguy var. Diğer tüm dguylar fetöden ihraç edildi. Şahibe olarak senaryoları hayal gücüne emanet ediyorum. Çünkü hepsi gerçekleşmiş olabilir.
-
@tugaygunes, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gib cumalari sever diyodu birisi o da mi yalandi
Ben diyordum da duyum değildiki neyin yalanı doğrusu:)
-
@aynstayn o ikisini de damızlık olarak bırakmışlardır