2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@aynstayn yok hocam 2 den fazla vardır .Bizim listelerde herkesin adı soyadı ünvanı var.burda 10 dan fazla var.dikmen de daha çok
-
@murky ya aslında şov felan da değil.çok dedikodu dönüyor çünkü.Ben hepsini yazdım .
-
@voice hocam bu dogru sayisiyla ilgili bir duyumun tahminin var mı?
-
@zenginmemur yok hocam 0000.bilsem ben de kendi adıma sevinirim
-
Sınavmış sonuçmuş yeter beee sıkıldım bunaldım zaten üç günlük dünyaaa ... Gencebay dinleyip denize karşı huzura koşuyorum
-
@iibfli_keynes, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Sınavmış sonuçmuş yeter beee sıkıldım bunaldım zaten üç günlük dünyaaa ... Gencebay dinleyip denize karşı huzura koşuyorum
Ne demiş Orhan Veli?
"Ne atom bombası
Ne Londra Konferansı
Bir elinde cımbız,
Bir elinde ayna;
Umurunda mı dünya!" -
dguy,emreakbaba derken guy sınavı geldi:)
-
@wroclaw ooooo dostum sen emre akbaba ya takılmışsın, benim bir ts li olarak her günüm kahır
-
Ben de iyice sıkıldım bu durumdan. Artık ne zaman aciklarnirsa açıklansın. Yarın sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Soruları acele etmeden yavaş yavaş cozun ve kazanın insaAllah. Istanbul tayfasını açtık kollarımızı bekliyoruz
-
@gannicus gardas Allah sabır versin
-
Arkadaslar büyük ihtimal imzada tıkandı eğer dedikleri gibi komisyon üyelerinden biri izne ayrildiysa yerine bakan kişi sadece acele olan işleri imzalar geçer benim çalıştığım birimde de hep böyle oluyor çünkü
-
@voice 90 felan dgu varda dguy tek haneliydi sanırım hocam. Daha giden gelen oldu mu bilmiyorum
-
Az önce aradım sınav hizmetlerini çok kesin bir cevap verdiler. BILGIMIZ YOK. Bize henüz birşey gelmedi bekliyoruz dediler
-
Son 45 dakika
-
@aynstayn doğrudur hocam ingilizceyi veremeyip dguy olan da var .
-
Burada ümitler tükendi. Yavaştan Guy başlığına geçelim, yarın karışacak orası.
-
Bence de Dguy dan sıkılmaya başlamıştık. Guy yetişecek imdadımiza. Artık iki hafta da onu konuşuruz. Sonra YSK gelir. Şakkadanak bide ona gireriz. Gib bı şaşırır bunlar bu kadar sınavı nereden buluyor der.
-
İptal edilen sorularda tahminin varmı
-
bayramdan sonra ki hafta(%100) diye demiştim ben
-
@cag317 tatil falan yazan arkadaşlar imza devri, yetki devri gibi şeyleri bilmiyorlar sanırım