2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@pablomu haklısın dostum ben de okudum iyice hatta baz yıl deseydi nominal belli bir temel yıl dediği için reel gsyih diye ezberlemiştim önceki senelerde guyda çıkmış bir soru bu ve her çalışmayan işsiz değildir kurumsallaşmış nüfus dışında kalıp aktif iş arayıp iş bulduğunda çalışmaya hazır olanlar işsizdir o tanım diğerlerine göre en yanlışı oydu
-
@thorstein-veblen imza yetkisi vermişlerdir yahu bu kadar olamaz
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Diyelim ki biri hem dguy hem guy mülakatına kaldı bu şanslı kişimiz mülakatı da geçti kazandı diyelim ikisinide. Sonrasında bir yeri tercih edip çalışmaya başlayınca diğer boşta kalan yer ne olacak? Yedeklerden mi atama yapılır?
-
@eliff "tüm malların"diyordu hocam orda bir yanlışlık var tüm mal ve hizmetlerin demesi gerekiyor tanım bariz yanlış
-
"İktisatçılar mallar kavramını, tersi belirtilmedikçe, mallar ve hizmetler kavramı ile eş anlamlı kullanırlar." mikro iktisat 1.1.2 2. Paragraf ilk cümle- erdal ünsal
-
Soru birebir aynı mı bana mı öyle geldi Bu vesileyle de mübarek Kurban Bayramı hepinize hayırlı gelsin inşallah, iyi bayramlar.
-
Hayırlı bayramlar arkadaşlar
-
@murky gib kendini iyice aştı iki yıldır aşırı kaliteli sınav yapıyorlar. Şu cebe atıp eve götürmelik kitapçığı da değiştirirlerse aşırı karizma olacaklar. Geçen sene komisyonun değişmesi her alanda değişim rüzgarını getirmiş. Tebrikler gib, eid mubarak arkadaşlar
-
Ben de guy sınavını daha çok beğendim heralde dguy sınavında ilk yorumlarımiz kulaklarına gitti hemen zorlaştı. Gerçekten kaliteliydi
-
Muhasebeden iki soru vardi sınavdan sonra hic hatırlayamsdım ne isaretledim ne yaptım diye ancak dogru kabul ettim kolaydir yapmisimdir diye celdirici şık yoktu diye.Birincisi özel fon diğeride kira gelir sorusu insallah dogru yapmısımdir
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Guyda 80 üstü kapatan iller olur diyenlerin Dguy için 77-78-79 la kapatır demelerinin gerekçesi neler ?(Çünkü böyle diyen çok kişi var )
-
Umarim Bu pazartesi açıklanır da,iyi yada kötü umut etmekten kurtuluruz
-
@bydaler inşallah
-
Şu guydaki ra geliri sorusunu bnm gibi gaag gyag yapan var mı?
-
@lilith ben öyle yaptım da emin olamadım.herhangi bir cevap beni şaşırtmaz o soru için
-
guy ve dguy hemen pazartesi sabah açıklansın.
-
@james-buchanan Bayramdan sonrası heyecan olacak dguy kpss şimdiden gelecek haftayı hayal edebiliyorum.
-
@gmsmustafa hocam ben umutsuzum dguy için her sabah bir umutla uyandım fakat açıklanmadı. açıklanacağına hiç inanasım gelmiyor, nerdeyse 1 ay olacak dguy.
-
@james-buchanan Yok hocam önümüzde ki hafta açıklanır inşallah artık.
-
@lilith ben oyle yaptim ve cevaptan adim gibi eminim