11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Büyük ihtimal ertelenirse ama neden erteleniyormus merak içerisindeyim
-
Kimse ders calısamaz oldu bi netlik kazansaydı
-
Dguy başlığında birisinin kuzeni gozetmenmis , biraz önce aradı durumu sormak için , gozetmenlere mail gitmiş sınav ertelendi diye
-
@can-mavi mail bilgisi haftasonu da vardı bize daha yeni bilgi lazım.Not ben ertelenmesi taraftariyim kpss dguy derken az da olsa klasik sınav çalışacak vakit istiyorum
-
Evet hem calisacak vakit de kalir biraz daha tam gaz devam ederiz.. bir de bu hafta sonu smmm yeterlilik sinavi var.. aslinda cakisan 4 sinav olmus oluyor
-
Arkadaşlar sınav ertelenirse, başvuruları tekrar mı alırlar ? Ertelenme sebebi diğer sınavlarla çakışması olma ihtimali var mı ?
-
Ben diğer sınavlarla alakası olduğunu düşünmüyorum öyle olsa daha önceden ertelenirdi kurum içi bi problem var bence
-
Bir yerde sayıştaya girenler yüzünden erteleniyor diye okudum ama sayıştay sınavı çok önceden belli değil miydi ? Eğer öyleyse başvuru sayısını doldurmak için de ertelemiş olabilirler. Bekleyelim bakalım açıklamayı
-
Şu saatten sonra iptal edilmeyecekse de bir duyuru yapılır herhalde demi
-
Şimdi erteleniyor mu ertlenmiyor mu? Ertelenecekse ne zamana erteleniyor? Girmeye hak kazananların hakkı saklı kalır inşallah. Ama sırf başka sınavlara gircem diye buna başvurmayanlar oldu. Veya vergi müfettişlihine gircem diye diğer sınavlara başvuru yapmayanlar oldu. Eee şimdi ne olacak inşallah net bir açıklama gelir
-
@3000guy iste hocam simdi bu vmy ertelencekse eger ziraat sınavina bn katılamayacma
-
@zenginmemur ayrıca başvurular iptal edilirse vmy ye girmeyip diğer kurumları seçenler tekrar başvuru yapacaklar. Resmen haksızlık olur
-
@futureguy bncede hocam yuzde yuz diyorum artik sinavla ilgili degil tabi erteleme olacaksa
-
Tekrar başvuru alırlarsa da bizim kazanılmış hakkımiz ihlal edilmiş olacak. Ben belki sıralamaya giremiycem tekrar alırlarsa
-
tekrar başvuru alınmaz arkadaşlar liste belli sıralama belli söz konusu olan tek şey sınavın ne zaman yapılacağı hususu lütfen başka şeyler karıştırmayalım:)
-
Başvuru sayısının az olması nedeniyle sınıfı boş kalacak gözetmenlere iptal maili gitmiş olabilir mi acaba?
Yoksa monografiye çalışmak gerek hiç bakmadım daha. -
@keynesinruhu başkan o zaman ertelenmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söylemezdi bence
-
@elinor-ostrom
Hmm öyleyse peki hocam
-
@3000guy hocam sınavı iptal etmeyecekler. iptal etseler bizim hakkımız giderdi. erteleyecekler sadece. yani aynı kişiler başka bir zaman girecek. bence ertelenmesi gerekir çünkü benim 100 tl verdiğim ziraat ve 200 tl verdiğim sayıştay sınavı yanıyor müfettişlik geldiği için. 300 tl gibi güzel bir parayı boşuna vermiş olacam. ertelenip ertelenmemesinin iyi olup olmayacağı kişiden kişiye göre değişir.
-
Siteden giriş yerlerine ilişkin açıklama kaldırılmış