11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Vdk başkanı yazıyorsa bu konuda bu iş bitmiştir bence arkadaşlar. Sırf haftasonu tepki gelmesin diye ihtimal şeklinde konuştu ama bence erteleme işi kesin olacak.
-
vdk'nın ne kadar adayları sallamadığının bir kanıtı. millet biletini aldı, otelini ayarladı. belki de dguy'a girdi hala ankara'da kalıyor. büyük sorumsuzluk bu erteleme işi.
-
Daha ses yok dimi twetterda sorsak mi başkana acaba erkenden ogrensek çok merak ediyorum
-
@gizo11 yeni aradım yok arkds lar bize Ole bir bilgi gelmedi diyorlar motivasyon falan kalmadı calısmıyo Rum ya
-
@milton bende aynı şekilde hiç bisi yapamıyorum tweet atsam cevap gelir mi ki.
-
ertelenecek diyenler tanidiklarina bir daha sorsun. Ona gore yolumuza bakalim bizde.
-
@gizo11 dene istersen hocam belk
i cevap alırız bende twitr yok aklıma geldi ama -
@gizo11 ben tweet attım ama başkandan ses yok. Bence sizlerde atın arkadaşlar ne kadar erken açıklansa o kadar iyi olur
-
Yakinlarina mesaj gidenler durum hala aynimi acaba?
-
Ben şimdi sordurttum açıklama bekleyin diyor.
Deli olucam ya. -
@gizo11 dguy dan haber varmı bugun acıklanır mı acaba oda ayrı bi kafamı mesguk ediyor tahminen kacla kapatır acaba
-
VDK yi aradim oradaki gorevli kisi son anda degisiklik mi olur. Hic zannetmiyorum iptal edilecegini dedi. Ama ben basmufettise sorayim dedi sagolsun. Bi saat sonra aradim hic bir sey belli degil dedi gorevli kisi. Arkadaslar herkes vdk yi arayip sinavin iptal edilmesini istemiyoruz diye soylemeli diye dusunuyorum. İnşallah işe yarar.Allah yardimcimiz olsun 03122535420
-
Bu nasil biseydir ya ders calisacagimiz yerde sinav ertelenecek mi ertelenmiyecek mi diye haber bekliyoruz sinirlerim bozuldu artik
-
Çalışma saati bittikten sonra ertelendi derlerse gerçekten yazık. Tüm belirsizlikler bizi buluyor sözde monografi cozecektim ama boş boş bekliyorum
-
@elinor-ostrom ankara’dayım yav ben dguydan sonra dönmedim açıklansa da belli olsa derse de bakamıyorum.
-
@thorstein-veblen hocam ben de Ankara'da bekliyorum cidden benim için çile oldu bu sınav. Kurumu aradım ama onlar da bilmiyor ki
-
@thorstein-veblen aynen ben de öyle , güya bu hafta sadece monografi cozecektim haala forumlarda yim
-
@elinor-ostrom atıyorum bende şimdi
-
Diyelim ki ertelenmedi 4gunde monografi halledilir mi?
-
Dostlar biz monografiyi dert ediyoruz ama aslında diğer alanlardan daha zor sorular geliyor... 2012 yılındaki vmy sınav sorularına baktım hukuk iktisat maliyede kalem oynatamadim desem yeridir nasıl yapacağım bilmiyorum...