11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Yok arkds lar yine aradım herhangi bir duyuru metni bize gelmedi diyor goruatum kısı ben zatwn ertelenmesi taraftarı degılım bu buyuk haksızlık ınsllah bile bir sey olmaz 2 gundr gundem de bu erteleme ve ders calısamouorız ınsllah bi an önce acıklanır
-
Eğer ertelenecekse bugün belli olur , bugün belli olmazsa sınav var demektir
-
Hayırlısıyla inşallah ertelenirde şöyle herkesin rahatca rekabet ortamında girdiği güzel bi sınav olur. Kimisi sayıştay kimisi ptt kimisi ziraat yüzünden giremeyecekti. Neyseki ertelenirse sorun çözülecek.
-
@islimbot almıyorlarki daha önceki ilanlara bak
-
@atkinsons niye oyle dusunuyosun ki kardes belki sayistaya ziraate ptt ye girse catir catir kazanacak olan adayda vmy yi tercih etti. O zaman senin mantigina gore sayistay ziraat ptt sinavlarindada adil rekabet ortami olmamis olacak. Herkes nasibini yer.
-
@can-mavi belki söylediğin gibidir. Belki değildir ama genele bakarak yapılan yorumdu. Ben 2016 dan bu yana sınavlara giriyorum. Bu vmy Sinavi oncesi, bu sinavin dusuk kapaticagini dusunup herkese basvurmasi icin yalvardim yakin. Sahsima ait fikrin olmasi icin soylemiyim. Ben gelir uzman yardimcisiyim; Burada bu tip konusmalar spekulasyonlar yapan insanlardan bir kaci da olsa kazanip bizimle beraber calisiyorlar. Biz bu insanlara katlanmak zorunda kaliyoruz. Bence herkes bu sınavları kazanmamali. Emek elbette verin, verende kazansin ama kotuniyet sahiplerinin haketmedigini düşünüyorum.
-
@iyuk ben de 2013 yılından beri sınavlara giriyorum sonucunu beklemediği mülakat kalmadı internet sitelerinde , ben de defterdarlık uzman yardımcisiyim , spekülasyon ile filan pek isim olmaz . Sadece vmy nin böyle bir şey yapmasını , osym nin sayistay sınavı için karar almasını garipsiyorum ...
-
@can-mavi ayrıca başvurular daha başlamadan 80 üzeri herkesin sınava başvurması gerektiğini başvurmazsa uzulezegini defalarca yazdım bu başlığa , ilk sayfalara bakılır okunabilir , yani kötü bir niyetim olmadı bu forumda bu zamana kadar
-
@atkinsons rahatca rekabet gene olusur ben ilan geldiğinden beridir bu sınava hazırlanıyorum eminim ki gınuldenn bu ısı isteyenlerde benim gibi bu haftayı beklemişler Dr ertelenmesi demek bayramdan sonra ya kalması demek ve özel durumundan da katılamıycam sınava demek ki bu sınav icin de suan da yapıyor oldugum fedakarlıklar cabası maddi ve manevi olarak sınava öalmıs 5 gun herkes ayarlamıs kendini sen kalkmış bu sekilde yorum yapıyorsun
-
@milton senin özel durumun varsa bizde sayıştayın iptal olmasıyla ankaraya gelerek ve avucumuzu yalayarak döndüğümüzde bir sürü sıkıntı çektik. Önce yazılı simav ertelendi seçim var diye. Sonra test ertelendi iptal olduğundan. Vs vs derken zaten biz hiç mağdur olmadık.
-
Mesai 5 te bitiyor degil mi ? Bilet alalim mi? Gittikce biletler pahalilasiyor
-
@atkinsons sayıstay a bende girdim kardes İstanbula kalktım gittim parayı da verdim catr catur 300 tl ye bilette aldım yakında biyer den de htmedım emin ol o zaman da vardı özel durumum benim kadar sıkıntı cekmen madrur olman imkansız
-
Var mı tweeter da bi paylaşım yorum vs
-
Yok yok bisi yok iptal olucak olsa açıklamazlar miydi ya bence bisi çıkmicak bu işten
-
Millet ders çalışmasın diye yapılan bir şey değildir umarım ya
-
@yasemen aslan Tweet attı ctesi günü
-
Erteleme olmayacaksa da bir açıklama yapılır mı?
-
@can-mavi anladım hocam bi an önce bilgilendirseler de ona göre bilet alsak
-
Ben : Başkanım Herkes Twitter üzerinden Açıklama yapmanızı Bekliyor dedim.
Başkan : ADAM KAZANDI.
Ben : Bu sınav olmayacağı anlamına mı geliyor diye sordum.
Başkan : İnternet Paketim bitti. 7 Ağustos 2018 Gece 00:00'da yenilenecek. Gerekli açıklamayı yapacağım.
Ben : Kontör yolladım Başkanım. İnsanlar siz gibi rahat değil, herkesin ailesi sınav var mı yok mu onu bekliyor ? Kimisi Monografi Kasayım mı diyor ? Kimisi Kalacak uygun yer var mı Diyor ? Kimisinin ailesi oğlunu sınava yollamak için borç alıyor. Kimisi Kızılay'dan yürüyerek gidebilir miyim Sınav yerine Diyor ? Bizler İİBF Başkanım. Kimi'ler örneği uzayıp Gidiyor. Sefa sizin Cefa Bizlerin. Sadece Hakları olan Açıklamayı Bekliyor.
Başkan : Peki Evlat.
Ben : Görüldü (17:17)
-
@yasemen ne vmy den ses var ne de dguy dan...