11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar 2018 girişliyim.Bu vmy sgk gibi yazılı sınavlara çalışanlar nasıl ve hangi kaynaklardan çalışıyosunuz yardımcı olur musunuz acil.Muhasebeden ilhan kılıç hocanın kitabını aldım ama diğer derslerden ne yapmam gererkiyo nasıl çalışmam gerekiyo çalışanlar yardımcı olun lütfen
-
-
Vmy çalışan bir arkadaş ulaşabilir mi bi kaç bi şey sormak istiyorum.
-
kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı, bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı...
-
Konuşulanlar
Vdk tasfiye olup gib e bağlanıcak Gib ise bağlı kuruluşluğu kaldırılıp bakanlığın ana hizmet birimi olucak. Devlet gelir uzmanı ile vergi müfettişliği ünvanları kalkıcak. Müfetişler büyük ihtimal kontrolör olucklar belli illerde bölge müdürlüğü kurulup kontrollerdr 81 ilde çalışacaklar a b c ç ayrımı da kalkıcakmış. Taşra da defterdarlık ile vergi dairesi başkanlıkları maliye başkanlığı adı altında toplanacakmış. Defterdarlık uzmanı ile gelir uzmanları nın unvanları da belirsiz.
-
Tahminim bu sınav hiç yapılmayacak gibi maallesef. Dguy ile guy mulakatları bu sebepten bekliyor olabilir
-
@aslan1453 DGUY unvanı kalkacaksa onun da mülakatı yapılmayacak öyleyse.
-
@aslan1453 peki dgu ile vm unvanları kalkacaksa kanunla ihdas edilen dguy kadroları ne olacak? Dguydan 600 kişilik daha alım yapılacaktı.
Bir de benim başka duyduğum maliye uzmanlarına da vergi inceleme yetkisi verilebileceği ve maliye uzmanlarının turne esasıyla çalışacağı söyleniyor -
@aslan1453 mali hizmetlerde buna dahil olabilir mi?Cunku ordada duzenleme icin ugrasiyorlar diye duydum.Yds 70 ve tez olayi ya kalkacak yada mali hizmetler merkez uzmani olcakmis
-
@aybala öyle bi ihtimal olmaz kanuna geçici madde konulur yeni ünvana görr mülakat yapılır. Sonuçta sınavı yapılmış vmy yapılan bi sınav yok unvan da kalkınca ortada yapılması gereken vmy sınavı da olmayacak zaten
-
@rootofallevil ihdas edilen kadronun anlamı kalmıyor ancak alım ihtiyaco varsa yeni çıkacak kararnameye yeni kadro ihdası eklenir
-
@zenginmemur bilgim yok hocam
-
@aslan1453 dostum bu haberler hic iyi olmadi.Beklemekten artik tükendik.Guy mulakatini bi sorgulatsan
-
@rootofallevil turne esası ile çalışan maliye uzmanları zaten kontrolör kökenliler. Belki onlara bişey verebilirler
-
@zenginmemur sınav işi benim tahminim ne olur tam bilmiyorum ama teşkilat düzenlemesi kesin müfetişlerin hepsinin haberi var bu durumdan
-
Muy duy mhuy vmy guy bunlar A grubunun kilit alimlariydi ve son yillarda gitgidd azaldi ve A grubundan hazirlananlar magdur oldu.Simdi birde alimlar iptal oluyor.Ne yapalim onerisi olan var mi?alim olmadimi ne yapalim.Yds 70 isteyen yerler maksimum 20 kisi alir.Sinava giren aday sayisi 600000 ne olcak acil cozum onerisi var mi
-
@aslan1453 hocam bizler ne olcagiz sorun o elimizde puan var sinavi gectik mulakat beklemek cok sacma degil mi.Bu alimin uzerine binlerce kamuya adam alindi.
-
@zenginmemur haklısın Allah yardımcınız olsun
-
@zenginmemur Yds 70 isteyen yerler de süreci uzatıyor ve aynı kişiler sınavlara girip cıkıyor. Nihayetinde tek yerde çalışabildikleri için o kadroların da çoğu boş kalacak bu gidişle.
-
@aslan1453 bu saatten sonra esas soru şu olmali; değişen ve birleşen unvanlar oluşacak yeni düzenlemelerle yeni alımlara gebe olur mu? Sonuçta kadro tahsis ediliyor ve sınav yapılmıyor bir yer başka yere kaydırılıyor. Bence olabilir ..umutlu olmak istiyorum açıkçası