11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@olursaolur p42 77 p23 79 puan iş görür mü sgk icin
-
@pancarcorbasi seninle yarisma zorunlulugu yok kimsenin sinav hangi puan turune gore gelmisse ona gore olacaktir sinav. Senden korkusu yok milletin merak etme senden daha tecrubelidir eminim bencil olanin siz oldugunu dusunuyorum. Bekleyeceksiniz sizde kendi doneminizde gireceksiniz.
-
Vdk müfettişliği çok abartılacak meslek değil yeterliği verip müfettiş olanların çoğu ya ymm sınavlarına hazırlanıyor ya da hakimlik kaymakamlık gibi sınavlara hazırlanıyor yeterlilik sürecinde de dediğim sınavlara hazırlanan çok
(Yazar burada kedi-ciğer ilişkisine vurgu yapmaktadır.) -
@çölkaplanı çok zor hocam gecen alimda 84 ile kapattı bu yil çift yılın puanları var daha da yuksek kapatır diye düşünüyorum
-
@olursaolur anladım hocam sgk denetmenlik gelmez o zaman
-
@sacred123 sen nasıl konuşuyorsun ben senden veya burdakilerden iyiyim tecrübeli mıyım dedim belki de ben hiçbir şeyim dedim ki yarisalim ne dedim küfür mü ettim sana ne değişik insansin abi sana yorumda yapmayacaktim da yine dayanamadim
-
@sacred123 birde ağlaya ağlaya yazmışsın ben ne zaman ağlamısim beni tanıyor musun sen kimsin? Bunun aglamakla ne alakası var ertelenen bir sınavın neredeyse 2019a! Akıbetiyle ilgili yorum yaptm puan türüne lafda soylemedim sen belliki çok aglamissin burda ağlamaklı konuşuyorsun .
-
@pancarcorbasi neyse
-
@james-buchanan merakla bekliyoruz
-
@johnstuartmill merakla bekliyoruz
-
Bn bu sınava hak kazandım ama klasik usulde bir calısma şekli hic denemedim.Bu sınavı kazanmak icin yeni kaynakların bekliyorum muhasebe dısinda öneri verebilecek var mı?
-
Tarih hala belli değil dimi
-
sınav öncesi bakmanızda fayda var
https://hizliresim.com/aYWGj7 -
@alican-dovletov hocam size gelen Bi duyum var mı Sınav hakkında yeni başvuru açılır mı sizce. Daha önce soruldu ve cevapladıysanız kusura bakmayın. Sürekli takip edemiyorum.
-
Kdv iadesi olacak dostlar vergi mufettisleri inceleme yapacaksa alim sayısı artar mi yada surecin hızlanmasi gerekmez mi
-
2018 KPSS puanı olan biri olarak o 500 kişilik kadro 2017 puanı olanlarin hakkıdır. 1800 kişilik başvuru sayısı artmamalidir. Ancak alım sayısı 500 değil 1000 gibi bir rakam olarak güncellenirse 2018 puanlı adayların hakkı doğacaktır. Tavsiyem sadece bu aşamayı bekleyin. Ben öyle yapıyorum.
-
@muhalba hocam sayı mi artacak yani?
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@muhalba hocam sayı mi artacak yani?
Yok hocam ben sadece ihtimallerden bahsettim. Hiçbir duyumum yok.
-
@muhalba 1000 kadro verildi 500 u arttirabilirler diye bazen dusunuyorum
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Bn bu sınava hak kazandım ama klasik usulde bir calısma şekli hic denemedim.Bu sınavı kazanmak icin yeni kaynakların bekliyorum muhasebe dısinda öneri verebilecek var mı?
Buna cevap bekliyoruz :))