11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@öğrenci ben de sizin gibi düşünüyorum. Yeni ünvanla yüklü alım olacak olsaydı iptal söz konusu olmazdı yine başvuranlarin hakları korunurdu.
-
@öğrenci hocam söz konusu yapılanma gereği ihtiyaç olacaktır bu kaçınılmaz siz kalbinizi ferah tutun , gelir işlh
-
Haklarımız saklı kalacaktı ama olmamış️ Hayırlısı olsun hak hukuk var elbet helal etmiyorum
-
Merhaba dostlar. Gerçekten çok üzücü bir durum. Yapi degisiminin yeni duzenin isleri ileri atacagini biliyorduk boyle de soyledik ama "hakların korunması" taahhüdünü veren bir devlet kurumunun böyle bir şey yapacağını hele ki Maliye gibi Kurumsal bir yapının böyle hareket edeceğini ummuyordum gerçekten. Bu devletin güvenilirliğini gerçekten sarsacak bir karar. Umarım iyice duşünülerek alınmıştır. Bu konudaki mağduriyeti de muhakkak dile getireceğiz dostlar.
-
@elinor-ostrom hocam yapılanma tamamlanınca "vergi müfettişi" unvanı olmayacak ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
-
@fridakahlo peki vergi muffettisligi hangi unavana donusecek hocam
-
@jakuppp kontrolör olacaklarmış. ama her türlü skandal bi karar. herkes o kadar bekledi değiştir ünvanı ama yap sınavı yine al o ünvandan.
-
@jakuppp kararnameye bakıp görelim hocam , üzüldüm iptal olmasına
-
@fridakahlo ünvan kalmayacak doğru diyorsunuz da o zaman yeni ünvan için sınava girme hakkı verilecekti ya da vmy sınavı yapılıp sonra yeni ünvan verilebilirdi. Ben hakları saklı kalacak denilip böyle yapılmasına kızdım ve üzüldüm.
-
@fridakahlo yeni alım ne zamana gelir hocam tahminen
-
@paretowilfredo üstad ben şoktayım ağlayıp rahatlayamıyorum bile öyle bir kasıldım ki sinirden titriyorum hâlâ kendime gelemedim.. Böyle bir sisteme mecbur olmaktan adeta utanıyorum.. Bunu özel sektörde bir kurum yapsa belki bir derece diyeceğim ama devlet teşkilatlanmasında nasıl böyle bir ciddiyetsizlik mümkün olabilir aklım mantığım almıyor.. Sence bu konu yargıya taşınabilir mi? Bana göre dava açmak için çok haklı bir gerekçe ama tabi ülkemizde yargı da pek sistematik işlemediğinden sana bir sorayım dedim...
-
@nonbisinidem Ben de çok kızdım ve üzüldüm dostum. Bilirsiniz ki her durumda sükunet ile yaklaşırım ancak bu durum fazla oldu biraz bana bile.
Davadan bir şey çikmaz bence dostum çünkü alımların mantığında mülakatı kazanmak bilr müktesep hak teşkil etmez. Icabında güvenlik soruşturması kazanılan mulakati bilr hiç edebiliyor malumunuz. Bu nedenle bu durumda hiçbir şey talep etmek mümkün görünmüyor malesef. -
@paretowilfredo Hocam kendi beyanları var haklarınız saklı kalıcak diye ordanda mı bir sonuç çıkmaz ?
-
@elinor-ostrom yerden göğe kadar haklısınız hocam inanın bende çok üzüldüm şuan moraller çok bozuk ne yazsak anlamsız kalıyor, maalesef yeni süreç, görünen o ki ciddiyetsiz bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.
-
@marsiyal şuan birşey söylemek yanlış olur hocam önce yapılanmayı görelim az kaldı bu ay açıklanacakmış
-
@paretowilfredo dguy guy içinde böle bisey olmaz demi hocam moraller bozuk
-
Dostlar 10 yildir kamudayim. Buna benzer bizim de yasadigimiz magdur oldugumuz kurumici sinavlar atamalar oldu. Bir unvan icin il tercihinde iki yil tayin hakki yok denip ona gore tercih yapanlar, sonra digerlerine 2 ay sonra tayin hakki tanimalarini gordu. O yuzden ben sasirmiyorum. Kamuda calisirken elinizden cok da bir sey gelmiyor acikcasi...benim yasim 35 ve vergi mufettisligi sinavi hakkim da gitti. 2019 da acilsada giremeyecegim. Ama dedim ya alistim. Ben dogru bir sekilde devletime hizmet etmeye gayret gosterecegim. Cunku bu sabah bu yagmurda hava sogukken is basvurusuna gelen kizimla yasit veya belki daha kucuk, terlikle gelen kiz cocugu gordu bu gozler annenisin yaninda...
-
sayıştay gibi yeni ilan gelecek ...
-
Yeni ilanda daha evvel başvuranların hakkı ne olacak, korunacak mı?
-
@rootofallevil korunmaz, sanmıyorum.