İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
İyi bayramlar TY ailesi kısa zamanda herkesin atanmış bayramı olması dileğiyle
-
Hayırlı bayramlar TY ailesi işsiz geçirdiğimiz son ramazan olsun inşallah.
-
Hayırlı bayramlar ty ailesi
-
Hepinize nice hayırlı, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bayramlar diliyorum. Ailenize selamlar, küçükleri öpüyorum.
-
Arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun inşallah nice hayırlı bayramlar görmeyi Allah herkese nasip eder.
-
Ramazan bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice hayırlı bayramlara...
-
Merhaba dostlar.
Zor zamanlardan geçtiğimiz aşikar. Elbet daha zorlarını da görmüşüzdür hepimiz ama en iyi günlerimiz olmadığı da ortada. Ama yine de her bayramla devşirdiğimiz, yeniden derdiğimiz bir umudumuz var ve olmalı da. Bunca uzaklık, gurbet, uzak kalınan bunca düş, bunca gelecek ile bir bayramı idrak ediyoruz.
Kötü günler elbet bir gün biter, bir sabah daha güzel bir güne uyanırız elbet. Önemli olan o vakte değin yılmamak, düşmemek. Umudu taze tutmaya, emeği diri tutmaya devam etmek. Daha güzel günler görmek dileği ile hep birlikte dostlar.
Her birinizin bayramı mübarek olsun. Daha güzel günlerde buluşmak dileği ile. -
@paretowilfredo iyi bayramlar üstad .öncelikle sizin ve tüm ekibin bayramını kutluyorum . Bizim yanımızda her zaman olduğunuz için teşekkür ederiz ve ayrıca basta bu süreçte uzun süredir dirsek çürüten ben ve benim gibi arkadaşlarımızın emeğini en kısa zamanda alması temennisi ile . Hayat zor hatta bazılarımıza daha zor . Fakat Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Hayirli bayramlar umudunu diri tutan dostlar .
-
Gönlünüzdekilerle buluşacağınız , özlemlerin olmadığı , sağlık ve huzurun eksik olmadığı nice bayramlara forumdaşlar ..
Tüm emek verenlerin dostlarım issiz olarak geçirdiğiniz son bayramınız olsun 🤲 -
Nice güzel bayramlara, tüm tercihiniyap ailesinin bayramı mübarek olsun. Daha güzel bayramlar görmek dileğiyle...
-
Herkesin bayramı mübarek olsun. Nice güzel bayramlarda sevdiklerimizle birlikte olmak dileği ile.
-
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Herşey gönlümüzce olsun. -
İyi bayramlar Tercihini Yap ailesi
-
Hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Hepimiz huzurlu , sağlıklı ve mutlu oluruz umarım.
-
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Allah hepimize kısa zamanda ise girmeyi nasip etsin .
-
Hayırlı bayramlar dostlar
-
Hayırlı bayramlar güzel insanlar
Bayramlar bayram ola.
-
Herkesin bayramını kutlarım TY Ailesi.
Mutlu , sağlıklı günler dilerim...
-
Hayırlı bayramlar ty ailesi
-
Işsiz geçirdiğimiz son bayram olur inşallah. Herkesin bayramı mubarek olsun.