2.000-3.000 TL Telefon Önerileri
-
Huawei Mate 10 Lite ve Huawei P20 Lite arasında gidip geliyorum. Ancak emin olamıyorum. Acilen telefon almam lazım. Telefon önerileri almaya açığım.
-
@phoenix nokia 3310
-
samsung j7 öneririm çok iyi bi telefon üstelik senin bütçenden de baya aşağıda. bi araştır bak.
-
@agor Abi sen de çok telefon değiştirdin. Yok mu önerin?
-
@phoenix Lenovo'nun telefonları da çok iyi bence.Hem kaliteli hem de ucuz telefonları. Batarya ömrü uzun olduğu için almıştım. Bendeki telefon Lenovo Vibe P1m şimdi bunu değiştirecek olsam Lenovo p2 32 gb ya da Lenovo e4 plus alırım.
-
@hoffafd Teşekkür ederim hocam. Ama biraz daha donanımlı bir telefon arıyorum. İşlemcisi zayıf kalıyor J7'nin.
-
Nokia 8 bakabilirsin. Nokia piyasaya yeni döndüğü için özelliğine göre fiyatları düşük tutuyor.
-
@onuktekin Lenova öneren olmamıştı daha önce. İnceliyorum hemen. Çok teşekkür ederim.
-
@phoenix Rica ederim hocam.Öve öve bitiremem o derece memnunum.
-
@byteks1 Hocam Nokia ve Asus beni çok korkutuyor. Emin olamıyorum ama hemen inceliyorumm. Çok teşekkür ederim.
-
@phoenix nedrn korkutsun ki?
Şu anda s7 kullanıyorum 7 ay oldu alalı. Ondan önce asus zenfone 5 im vardı. 2014 yazında alıp 2017 yazına kadar kullandım.o zaman 800 tl ye almıştım asusun ilk telefonuydu bence fiyatına göre çok iyiydi.Nokia a ya gelirsek. Tekrar açıldığından beri 2,3 sene oldu. Bu süre zarfında bayağı telefon ürettiler.
Korkulacak birşey yok. -
@phoenix genel marka önerisi xiaomi ve @onuktekin hocamın dediği lenovo, fiyat performans açısından bu ikisini öneririm sana. Samsung en son garantiye gönderdiğimde kullanıcı hatası dediği an bitti benim için. Bir de çoğumuz yapmıyoruz ama sana da herkese de öneririm telefonun teknik servis sağlayıcılarının durumuna bak. Telefon özelliklerine bakınca zaten bir çoğu iyi görünüyor mesele bir bozulma olursa nasıl bir muamele yaptıkları.
Bunlara ek olarak gönül ister ki Iphone al diyebileyim ama işte onun da fiyatları sorun -
@agor İphone çok abartılıyor hocam. Param olsa yine almam şahsen. Blackberry Keyone çok daha iyi İphone'dan. Fiyatı,pil ömrü,kendi uygulamaları muazzam.Mutavazı ve şık bir telefon. En güzel yanı da gerçek bir klavyesi var üstünde @Phoenix hocam Blacberry Keyone'nin fiyati bu dediğiniz aralıklaydı en son baktığımda. Ona da bir bakın isterseniz.
-
İlginiz nezaketiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Toplu bir cevap olması adına bu şekilde yazdım. Samsung kullanıyordum 3-4 yıldır. Ancak 2 yılı işkence gibi geçti. ASUS ve LENOVO konusunda endişeliyim. Çünkü bilgisayar üreticileri telefon üretemiyor. 1 yılı geçince dökülmeye başlıyor telefonları. Tabi bu durum kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir. Ancak ben mesai saatleri içerisinde işim gereği aktif olarak 9 saat kullanıyorum telefonu. NOTE 3 deneyimim sonrasında da artık biraz bunalmış durumdayım. 3 yıl boyunca takır takır kullanmak istiyorum alacağım telefonu. Bu nedenle hiç kullanmasam bile İPHONE'a doğru yöneliyorum. HUAWEİ gibi telefonlar fiyat performans olarak güzel ancak yine 1 yıl sonrasında nasıl performans göstereceği belirsiz. Biraz önyargılı gelebilirim size. Ancak inanın son 2 yıldır SAMSUNG NOTE 3 nedeniyle neler çektiğimi bilmiyorsunuz.
-
@onuktekin hocam hiç iphone kullanmadım, iphone telefonlara karşı sizin gibi düşünüyordum ama gerçekten durum öyle değil. Iphone kullanan ne kadar tanıdığım varsa (iphone fetişisti olanları eliyorum) inanılmaz memnunlar telefonlarından. Bunun yanı sıra istisnai durumlar elbet vardır benim bilmediğim ama kullanıcısına önem veriyor ve hem destek hatları hem yetkili servisleri oldukça iyi çalışıyor. Iphone ile ilgili benim bildiğim tek büyük sorun eski modellere desteği keserek yeni model almayı zorlaması, onun dışında android telefon üreticisi firmalarla kıyaslayınca bence apple gerçekten başarılı.
-
@agor bir şey daha ekleyeyim unutmuşum, bir telefonu ilk aldığınız 6 ay 1 sene değil belirleyici olan, sonuçta ortalama bir para verilen her telefon o sürede performans gösteriyor. Asıl önemli olan 1 seneyi geçtikten sonra telefonun durumu, burada da çok eski bir model olmadıkça Iphone yine rakiplerine kıyasla iyi durumda gördüğüm kadarıyla.
-
5 yıldır aynı İphonu kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.Çevremde benimle birlikte android tel alanların telefonları kullanılamayacak derecede yavaşladı.Kesinlikle telefon alırken bunu göz önünde bulundurmak lazım.O kadar para verip 1 sene sonra yavaşlayacak, donmaya başlayacaksa yazık olur.
-
@phoenix xiaomi m4 fena değildi bakmanı öneririm.
-
@agor bende xiaomi alcam hocam ama hangisini önerirsiniz? note 3 düşünüyorum
-
Pek kimse farkında değil ama mi note 3 vey 6
Çok çok temiz telefonlar..