2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Bir sürpriz olmazsa sınav sonbaharda görünüyor.İlkbaharda olası bi sınav görmüyorum ben.Kpssyle eleme sınavına alım yapılacağı kesin mi?
-
@hü-sbky kesin yonetmelik degisti bunun icin
-
Önce şunu sorayım o zaman 2017 kpssnin geçerliliği 2 yıl değil mi? Puanım 86 küsür sıralamam 900 lerde.bu puanla bişey olur mu tekrar kpssye girmek istemiyorum da
-
@hü-sbky 2017 puanları 2 yıl geçerli olur da bu yıl sayıştay alımı olursa şöyle diyebilirler: atıyorum 45-50 kişilik alım olacak diyelim p48 den en az 80 puan almış 20 katı kadar aday sınava çağrılacak o zaman p48 de ilk 1000 kişi için şans var
Ama ben şöyle düşünüyorum malum ösym parayı seven bir kurum p48 den en az 80 alan herkes başvurabilir şeklinde de ilan gelebilir -
@rootofallevil ben de öyle düşünüyorum da yine de güvenemiyorum kpssye de hiç girmek istemiyorum p48 için.
-
Sayıştay sonbahara kaldı idari hakimlik sonbahara kaldı kaymakamlık sonbahara kaldı.. Ne sonbaharmış arkadaş ya
-
@rootofallevil 2017 iki yil geçerli
-
kurum içinden bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla mayıs sonu sınav acılacakmıs subatta iş başı yaptırmayı planlıyolarmıs ilk 5000 kişi sınava çağıralacak
-
@erdemsrc, içinde söyledi: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
kurum içinden bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla mayıs sonu sınav acılacakmıs subatta iş başı yaptırmayı planlıyolarmıs ilk 5000 kişi sınava çağıralacak
Ilan mi gelecek sinav mi mayis sonu olacak ksrdes?
-
@terkiphatasi sınav mayıs sonu olacakmıs
-
@erdemsrc, içinde söyledi: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
@terkiphatasi sınav mayıs sonu olacakmıs
O zaman bu ay sonuna kadar ilan gelmesi lazim
-
@terkiphatasi oyle olsa gerek
-
5000 kişi diyorsunuz peki bu tercih edenlere gore mi ilk 5bin yoksa p48 puan siralamasina göre mi tam anlayamadim siralamamda 5bin küsür olunca
-
@esrarengiz p48 dır heralde detaylarını bılmıyorum
-
Dostlar bekledigimiz sinavlar basliginda malumat verdim dun konuya gore goz atabilirsiniz.
-
@paretowilfredo hocam okudum orda yazdiklarinizida endisem 5bin siralamadan sonrasinin alinmamasi ama muhtemelen tercih edenlere gore 5000 kisi girer sinava
-
@esrarengiz baraj koyulup toplamda 5000 sinava katilim olarak yorumluyorum dostum ben. Siralama 5000 den kayabilir.
-
@paretowilfredo insallah hocam sinav yüzü göremiyoruz yoksa
-
@paretowilfredo sinav duyumuyla alakali ne düşünüyorsunuz? Sizin de bu yonde duyumunuz var midir?
-
@terkiphatasi Paylaştım bu haberlerimi dün dostum beklediğimiz sınavlar başlığında.