2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@N10vagus hocam geçen sene de kişi farklarıyla giremeyenlerden olarak ve bu sene de kolay olsa da yapamayarak gk/gy önemli derim. Bence alan istenmiyorsa hemen en azından bu alana başlanşın/başla kendim diye önereyim.
-
@N10vagus hocam bu sene farkettiyseniz netleri beklediğinden çok dusuk gelen arkadaşlar hatta dilekçe veren çok arkadaş var böyle bir durumda siz de kpss puanıyla sayıştayı paralel tutunca yanlış anlaşılma oldu tabi ki..ayrica konu açığı demişiniz de alan derya deniz gerçekten konu açığını bitiren arkadaş oldu mu hiç çok merak ediyorum sanrm demek istediginiz temeli daha az olan arkadaşlarin biraz daha fazla çalışması gerektiği bir de diğer arkadaşta demiş katılıyorum sayistayin alan kısmı kpss formatında zor değil gk kısmı belirleyiciydi geçen sene daha çok sanki biraz daha yüklenmek gerekiyor oraya.. umarım en kisa zamanda herkes emeklerinin karşılığını kısmetini alır kazanır amacımız kimseyle dalga geçmek değil..
-
@Nameless dediğiniz gibi genel kültür - genel yetenek önemli. Resmi bir açıklama olmadı bundan dolayı yanılıyor olabilirim. Geçen sene formlar da edindiğimiz bilgiye göre 60 alan sorusunda 40 - 45 doğrusu olan eleme sınavını geçmişti. 5 soru çok büyük oran (Nitekim toplamda 60 soru). Genel kültür - genel yeteneği iyi olan ciddi avantaj sağlıyor.
-
@annarf ateșledim gitti
-
Eylülün kaçıncı haftası olur sınav tahminen?
-
@ff 3 düşünülüyor dostum. 23 Eylül.
-
+1 Sayıştay beni de yazın , yavaş yavaş başlıyoruz bakalım çalışmalara : )))
-
@paretowilfredo puan netlesmedi mi hocam kati mi üstü mü 80 mi 75 mi ?
-
@paretowilfredo eyv hocam
-
@Mimar Malesef. Netleşirse paylaşacağım dostum söylediğim gibi.
-
@Mimar 75 olabilir mi sizce?
-
@annarf helal olsun kardeşim sana yürü bee...
-
Alaniniz iyiyse 2-3 gunluk tarih ve cografya calismaniz yeterli olacaktir arkadaslar
-
@oguzhan06 bana kalsa 80 olur ama 75 olsa daha iyi tabi
-
Arkadaşlar malumat eksikliğime verin ama neden herkes her şeyi (sınavların tarihleri, kadro adedi, puan türü, ne zaman açıklanır) @paretowilfredo isimli üyeye soruyor. Bu arkadaşımızın özelliği nedir? Çok dikkatimi çekti benim. Bir bakanın twitter adresine yazar gibi yazıyorsunuz bu arkadaşa.
-
@polisiye-roman kahkaha attım. Yetkili bir abi gibi gözüküyor. Yani her şeye tamam ama sizce ne olur sorusu beni burada krize sokuyor. @paretowilfredo saygılar.......
Sizce ne olur sorusu paretoya değilmiş yalnız, belli bir saatten sonra hata veren bir bünyem var benim galiba. Olsun yine de soru komik yani.
Ama kıyamam şu an komik dediğim için üzüldüm komik ama tatlış komik.
Ay içimle savaştım resmen. -
Çok ciddiyim, benim çok dikkatimi çekti. Hareketli ve güzel bir forum burası. Ama adam içişlerinden maliyeye, adalet bakanlığından orman ve su işlerine her türlü soruya muhatap kalıyor. Bir insan bu kadar şeyi nereden bilebilir yani üyelere de şaşırıyorum.
-
........
-
şeyh uçmaz mürit uçurur, durumu var burada. çevresi geniş olabilir ama her bakanlıkla ilgili soru geliyor ve yanıtlaması için beklenti oluşuyor. burada eleştirdiğim her konuda bilgi sahibi olmak zorundaymış gibi bu üyeyi soru bombardımanına tutan üyelerdir.
-kaymakamlık sınavı ne zaman
-idari yargı sınavı ne zaman
-sayıştay kadro adedi ne olur, baraj kaç olur
-sgk ne zaman ilana çıkar
...
arkadaşlar insaf edin, bu adama bu kadar yüklenmeyin. ben paretonun yerinde olsam stresten kendimi yerim. -
@paretowilfredo sinavin 20 ekim olacagi soyleniyordu ,beklentilerde revize mi oldu acaba? Bide eylulde sinav olmasi zor degilmi daha 2016 nin mulakatlari yapilmamisken?