2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@paretowilfredo hocam peki maksimum kaç ay olur yılda bir bilginiz var mı?
-
@jjrousseu kesin bir cevap verilemez tabi ama ortalama bir süre bilebilirsek en azından kafamızda soru işareti kalmaz hocam. Teşekkürler şimdiden.
-
60 kişi olacak kuvvetle muhtemel yeni ilan. Böyle bir duyum geldi. Şu hali hazirda mulakatlari sonlandirsalar da yeni ufuklara yelken açsak..
-
@davetsiz mevcut mulakat ile ilgili bir duyum var mı hocam.
-
@davetsiz eleme sinavina cagrilmanin nasil olacagi konusunda bir duyum var mi?
-
@paretowilfredo sinav tarihi ile alakali bir gelişme var mi?
-
Nasıl cagrilacagi belli olsa da kurtulsak
-
@davetsiz nasıl çağırılacak hocam belli oldu mu?
-
Dostlar hepinize Selamın Aleyküm. Sınava kaç katı çağırılacağı ile alakalı olarak henüz bir bilgi yok. Bilgi yok derken konu henüz konuşulup netleştirilmiş değil. Buna kısa süre içinde karar verilecek. Şu an için buna dair kimsenin bir şey bilme şansı yok anlayacağınız. Biz konuyu takipteyiz. Netleştiği noktada inşallah bilgi almaya çalışacağız. Sınav tarihi ile ilgili olarak da net olmamakla beraber Eylül ayı planı halen geçerli. 60 kişi rakamı da aynı şekilde. Sınava dair tüm konular zannediyorum Temmuz bitmeden netleşmiş olacak. Çalışmalarınızı sürdürün. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo merakla bekliyoruz hocam sınav tarihi ve konularını
-
Kaç zaman geçit ses yok Sayıştaydan. Şimdi bunlar birde parayı yatıran herkez sınava girecek demesin sakın
-
@ceronimo yok dostum sanmam. Bu hafta netlesecek kanaatimce. Tekrar soracagim haftanin sonuna dogru insallah.
-
@paretowilfredo hocam sordunuz mu acaba netlesen bir sey var mı acaba
-
@keynesbaba Evet dostum ancak yogunluktan yanit alamadim. Hafta ici bir daha insallah.
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam saolasın
-
Hala bi haber yok mu ilandan ? Ekime kasıma kalmaz inş
-
Sayıştay denetçilerinin maaşı , 2 yıl bitip unvan aldıktan sonra 8. derecedeki hakim ve savcının maaşıyla eşit mi oluyor ?
-
@ff insallah kalir
-
@Sayıştay meslege girdin de maasinin kime denk oldugu mu kaldi
-
@arzegrisi Meslek hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.İnternette hep hakimler eşit yazıyor maaşı.Mesleğe girip girmemesiyle alakası yok bunun.Mesleğin hakları neler.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetciligi-meslek-tanitimi
Bu linkte okudum ama yeteri kadar aydınlatmıyor maaş konusunda.