2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@paretowilfredo bu konuyla ilgili güncel bir duyumunuz yok mu :pray_tone1:
-
@anonimus kardesim Sn. Seyit Ahmet Baş bizzat soyledi sinav olacak diye. Insallah bir aksilik olmazsa sinav yapilacaktir. Bana sorarsaniz da rutin takviminde olacaktir.
-
@paretowilfredo sizce rakam yine 45 mi olur yoksa daha fazla mı ? Ekim ayında mı olucak yine yani ?
-
@ceronimo 9 yanlisim vardi son sinavda guncel olaylari yaptim diye hatirliyorum.
-
@marshall kardesim pespese senelerde 45 er alinacaktir. Cok ciddi ihtiyac hasil olsa bile maksimum belki 60 olabilir. Ama beklentim 45.
-
@paretowilfredo hayırlısı olsun artık..Sayıştay gerçekten insanı yoran bir sınav süreci yaşatıyor..Kpss öncesi olma durumu var mı ?Hocam bir de GUY ne durum da..Seni de çok yoruyoruz ama sözüne itimat edebileceğimiz bir sen kaldın..Şubat ortası bekliyor musun ilan ?
-
@marshall kardesim guy konusunda net olmayan haberler var. Net haber bekledigim yerler var oralardan haber gelirse paylasacagim. Kpss evvelinde.sayistayi zor goruyorum acikcasi. Daha bu surec tamamlanmadi. Yine de kulagimizi dayadik aksi durumlari paylasiriz kardesim.
-
@busus tarih kısmında ramazan yetkin videoları izlemiş soru kitaplarıyla da pekistirmistim. Geri kalan kısım zaten yapmışsınız sanırım. Coğrafya ise bakmadım. Yine aynı yolu izlerim sanırım beni de gy yaktı
-
@ceronimo gk da 4 dogru yerıne 10 dogru yapsaydım klasikdeydim. Yıkım oldu benim için resmen sayıstay gibi bir sınavı gk yuzunden kaybetmek hala etkisindeyim.
-
@tarziktisat o etki ne yazikki geçmiyor bende gy de patladım ama yılmak yok bu sene inşallah hem test hemde klasik hallolacak
-
@ceronimo ramazan yetgine devam
-
@paretowilfredo kardeşim bu başlığı da unutmadın inşallah arada bir ateşle moral motivasyon olur. Diğer arkadaşlardan da ses yok nasıl bir çalışmadasiniz
-
Dostlar bende 100 kişilik duyum aldım hayirlisi bakalım
-
@pozitifdissallik 100 mü hadi inş zamanı hakkında bir bilgi var mı hocam?
-
@pozitifdissallik çok güzel bi haber kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 100 kişi Sayıştay için uçuk bir rakam. Ama insan heyecanlaniyor
-
100 ü cok olasi bulmasam da 2017 de sinav bir aksilik olmazsa kesin diyebiliriz. Benim beklentim yine 45 ve rutin takvim olan sonbahar. Bakalim sorusturuyoruz.
-
Dostlar ben duyumumu paylaştım, insallah öyle olur, olmazsa da kusura bakmayin
-
Arkadaslar kaymakamlik ve sayistayin yazililarini kazanan biri olarak ,sizce nasil bir tercihte bulunmaliyim.bu konudaki dusuncelerinizi okumak isterim ..
-
Bu sınav için 2016 kpss ye mi girmiş olmamız lazımdı? 2017 kpss ye girecek biri bu sınava giremez mi? Bir de bu kadar talep olmasının sebebi nedir koşulları çok mu iyi?teşekkürler şimdiden
-
@cekirge kpss şartı yok geri kalan sorularin cevaplarini forumda biraz gezerek bulabilirsin...