2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hipokrat en son konya yazdik elediler mülakatta. ikimizi de hemde 🤨
Baska sehir mi yazsak ama sorun il'de degil kurumda onu degistirmek lazim -
@shady1 hocam kpss ve kurum puanlarınız kaçtı ? konya düşünüyorum bende ama korkuyorumda
-
Samsun dusunen arkadaslar puanlariniz kac ?
-
@paradoks89 gecen sene 84kpss , kurum da yine 80li bi seydi hocam . 3 kez elendim ben bu guy dan. Görebileceğiniz en adaletsiz mülakat olacak
-
@shady1 bu sefer olur inş hocam. peki sizce elenme sebebiniz ne referans
mı ? konyanın 25 kişi alması korkutuyor beni geçen sene kurum sınavını geçememiştim. -
@swl35 yani onu kestirmek çok zor ama bakiyorum haritaya en yogun illerin geldiği yer burasi izmir e çekince artıp diğer illere yoğunlaşma olur mu diye düşünmeye de basladim..bu yıl çok garip bi yil olcak iller çok güzel nereye gitsek pişman olmayiz
-
@vlkrt ben de 80,4 ile yazacağım izmiri gelmezse de kaderimize razı geliriz napalım
-
@fenerlii 81.2 hocam sıralamam 3752 çok istiyorum samsunu ama riske girmekte istemiyorum sizin sıralama kaç
-
@kafakafka aynen öyle kardeşim ama işsizlik de tak etti artık sınav dışı da kalmak istemiyorum umarım gelir bizlere.
-
Sayı olarak cok az geldi ve inanılır gibi değil herkes halinden oldukça memnun. Sınavı bekleyen sadece yüksek puanlı arkadaslarmis demek ki ? Ve herkes kendini düşünüyor yok on bin olmasın, tek il tercihine üç beş kişi dışında kimse itiraz etmiyor. 15 aydır sınav yüzü görmedik bizimde bir şansımız olmasın mi sistem yanlış ama bizim içimizdeki bencilce duygular daha yanlış. 8900(bazi arkadaslara gore bu puanlarla zaten girmeye hakkimiz yokmus sinava) sıralama ile muhtemelen sınava giremiycem ama bir daha iibf için twitter etkinliklerine katılmam net:) Herkese başarılar. (Ayrıca benim gibi puanı düşük arkadaslara tavsiyem kpss odaklanın bir daha da sadece kendine düşünen bu grup için hicbirsey yapmayın. )
-
@borcdeflasyonu Askerde olmanız Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına başvurmanıza engel değildir. İlanda aksinin belirtilmesi Gelir Uzmanlığı yönetmeliğindeki başvuru şartlarında yer alması nedeniyledir. Diğer mevzuatla birlikte değerlendirildiğinden uygulamada dikkate alınmamaktadır. Önceki sınavlarda da bu şekilde olmuştur.
Devlet Gelir Uzmanlığı Yönetmeliğinde böyle bir şart yer almadığından, sınav ilanında da "Askerlikle İlişiği Olmamak" şartı zaten bulunmamaktadır.
Gelir İdaresi Başkanlığına telefon ederek bilgileri teyit edebilirsiniz. VMY için Vergi Denetim Kurulu ile görüşmeniz gerekir.
-
15 binde sans var mi.
-
Denizli düşünen var mı ve puanlar kaç?
-
Arkadaşlar tercihten sonra sonuçlar ne zaman belli olur.
-
@grundig sinavdan 10 gün once belli olur 28 inde tercihler bitiyor 8 ine kadar yolu var
-
@olursaolur tamamdır hocam sağolun
-
@shanks 2bin lik alimda 17 bine geriledi bin alimda ne olur ne olmaz kestirmek zor kpss yi bırakmayın hocam
-
@olursaolur yanlış kişiye yazdınız sanırım
-
@shady1 bi uğramam gerekti iyi ki gerekmiş de seni de görmüş oldum dostum
-
@olursaolur onu ben de düşünüyorum, herkes izmirden korkuyor ve haklilarda gecen yıl da yüksek kapattı izmir, kurumda yüksekti bende mulakatindan elenenlerdenim maalesef