2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@balans-etkisi ben İzmir'de yaşıyorum burda doğup büyüdüm. Bu yüzden benim de aklimdaki soru işareti su aslında. Ben doğu yazarsam mülakatta adamlar cv ye bakacaklar. İzmir'de doğmuş büyümüş okumuş. İzmir dışına hiç çıkmamış. Gelmiş doğu yazmış. Beni elerlerse diye de çekiniyorum. Böyle bir ihtimal var mı sizce
-
@3000guy benim de mulakata kaldığım sene İzmirli bi arkadasta vardı urfa yazmıştık mulakatta neden urfa yapabilir misin orda demislerdi ben doguluydum bana da sordu ama yapabilir misin demediler sonuç olarak ikimiz de elendik nasip kendiniz karar verin her şeyin hayırlısı olsun hakkimizda
-
Provokasyon ve terbiyesizlik nedeniyle kaldırılmıştır.
-
@3000guy hocam mülakata kalmış ve elenmiş biri olarak bende geçen sınavda kocaeli mülakatından elenmiştim ankaralıyım ve istanbulda yaşıyorum neden kocaeliyi seçtin dediler tanıtma faslından sonra bende daha önce ankarayı seçtim yazılısını geçemedim bu seferde daha küçük bi il tercih etmek istedim dedim sanırım azda olsa bi olumsuz bakılıyor memleket yada yaşanılan yerin dışında bi yer seçmek ama bu demek değildirki yüzde 100 elenme sebebi
-
@balans-etkisi en azından yaşayabileceğim bir yer yazmam lazım. Biraz inandırıcı olmak adına. Çünkü adam diyecek,ben bunu alırsam iki gün sonra becayis diye tutturacak
-
@3000guy becayisden kurum dahil herkes karlı çıkar
-
@3000guy sen bilirsin hocam bi arkadaşım ağrı yazmıştı ankarada yaşıyordu sormuşlar niye ağrı?yapabilecekmisin orda falan?oda girmiş konuya en derin yerinden efendim malum ülkemizdeki işsizlik oranlarının ne derece yüksek olduğu aşikar bu sebepten mütevellit yurdumuzun her yerinde görev yapmaya hazırım benim için hiç sorun değil falan diye tabi arkadaş kazandı gitti başladı ağrıda o sıra bomba sesleri eksik olmuyordu psikolojisi bozulcaktı nerdeyse gelene kadar ankaraya alnı çatladı
-
@insider ben birden fazla guy a girdim ama en son girdiğimi işaretledim diğer yılı seçince ötekisi siliniyor
-
@Insider sorun olur mu?
-
@kurumsinavi Seçerken Ctrl'ye basılı tutarak birden çok yıl seçebilirsiniz. Formu gönderdiyseniz geri alıp düzeltme yaptıktan sonra tekrar gönderebilirsiniz. Yalnız geri aldıktan sonra tekrar göndermezseniz başvuru yapılmış sayılmaz, o kısımda dikkatli olun.
-
@insider ![alt metni](görsel url)![0_1530790689216_screenshot-sinav.gib.gov.tr-2018.07.05-14-35-39.png](Yükleniyor 100%)
operasyon tamam mı? hallettim teşekkürler
-
@Insider hallettim tesekkurler
-
Merhabalar, ben istanbula başvuru yaptım aday no 100937 yazıyor bir yanlışlık mı var acaba yazılanları okuyorumda 300.-400. başvuranım lafı geçiyorda sormak istedim.
-
@i̇slimkebabı sende 937. başvuransın
-
@ferhatb Teşekkür ederim 100 den sonra sayılıyor demekki ilk kez olduğu için pek bilmiyorum iyi günler
-
Smdi 1078 oldu ne ara o kdr başvuru oldu
-
@ltfye Ben 12 gibi yapmıştım başvuruyu öğlende 5-6 saat içinde olmuş
-
Her ilin sıralaması farklı mı ?
-
@bcbc3434 benimde 10 bin ama kimi görsem istanbul diyor bu sene istanbul yükselecek gibi bende hala karar veremiyorum
-
@maliyeciniss 10 000 lere kadar gelmesi zaten pek mümkün değil gibi ama bakalım inş gelir