2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@pump-priming diplomanda hangisi yazıyorsa o lisen isterse anaokuluna dönüştürülmüş olsun önemli değil
-
Anladim hocam teşekkür ederim
-
@bindokuzyüz3 ama şuan ÖSYM eğitim bilgilerime baktığımda Anadolu olmuş hali olarak görünüyor lise ismim
-
@ahmtdmn Sakarya 3 tane hocam.
-
@pump-priming bende de oyle enterasan seyler olmus anadolu lisesi idi kiz anadolu olmus yazip gonderince fark ettim sorun olmaz galiba oyle dusunuyorum cunku bircok lise donusume ugradi imamhatipler maglum,birde genel liseler anadolu oldu garip garip seyler takilmazlar diye umuyorum
-
Okullarin adi, turleri herşey corba olmus hocam inşallah takilmazlar
-
@maesteo pek bişey değiştiği söylenemez Muğla'yı mı yazıyorsunuz
-
@ahmtdmn Sakarya da 3 avm var:))
-
@pump-priming O kadar da değildir ya lisedeki okul Anadolu mu yoksa düz mü yoksa süper miydi onlara gireceklerse yandık.Benim çekindiğim tek şey üni. sonrası sadece kpss çalışıyoruz,cv'de başka birşey yok olumsuz etki eder mi diye düşünüyorum.Oraları doldursak mı acaba ufak tefek giriş çıkış yaptığım işler olmuştu ama sigortası bile yoktu.
-
Arkadaslar okul ismini okuduğunuz dönemdeki isim olarak girin sonucta diplomanızda yazan isim o.biz takip etmek zorunda degiliz ki suanki ismi nedir ne degildir
-
@duymhuyguy istanbuldan ev tutacaksın ve 114 tane avm gezmeye para kalacak:))
-
@fernando-reges sigortasız calistiysaniz yazmamanız daha doğru olur hocam bende aynı şekilde ışte calismadim sorun etmezler sanırım
-
5018 sayili Kamu mali yönt kontrol kanununun guncel halini nereden bulabilirim?
-
@kpsslik mevzuat.gov.tr ye bakınız hocam
-
@olursaolur neden istanbul anlatir misin
-
@pump-priming Çalışma durumuna yazmadım da cv'de birkaç cümle ile yazmayı düşünüyordum.Neyse boşver kayıt dışı çalışan bir maliyeci iyi görünüm bırakmaz:)
-
Dostlar bu bütçe hazırlama ve kesin hesap süreci ne olacak ?
-
Arkadaşlar bn 10 temmızda vakıfbankta uzm
an yrdmcısı olarak çalışmaya baslafım sizce iş deneyımı ve ozgecmişime yazmalı mıyım -
@ahmtdmn kardeşim içinden ne geçiyorsa onu yaz rüya insanın gün içinde gördüğü boş bakış dediğimiz bilinçdışı objeleri nesneleri kişileri veya olayları belirli bi sisteme uymadan yorumlamasıdır buna inanmayınız lütfen.
örnek verecek olursam bir gün ayağımı köpek ısırdı ve bırakmadı bir türlü çekemedim, uyandığımda ayağımı peteğin arkasına sıkıştırmışım zor çıkardım ama beyin ayağımı ne tutar ve bırakmazı anında köpeğe yorumlamış gördüğün gibi hayatınıza rüyalara göre yön vermeyiniz rica ediyorum. -
Hepimiz İstanbul yazdık galiba