2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy Sakaryada nerde 5 Avm var saysana bi?
-
@duymhuyguy kayseri de 8 avm mi hani nerdeee
-
Konya’nın bundan haberi var mı:)
-
@duymhuyguy edirne de iki tane
-
Arkadaşlar değişiklikleri içeren idare ve anayasa notu olan varmı paylaşana çok dua ederim inşaallah atanır;)
-
@hakimim_25 Cumhurbaşkanı dahil, tüm değişikliklerle ilgili notu olan birisinin var olmadığını düşünüyorum :))
-
@duymhuyguy insanoglu avm sayisina bakarak il tercihi yapiyorda lutfen guy olmasin hocam
-
@duymhuyguy Muğla'da AVM'lere AVM demeye bin şahit ister
-
@guyhanım outlet var orda takılırız 2015 ayrıldım şuan ne durumda bilmiyorum
-
Kardeşler kundurayı da Avm olarak saymışlar herhalde sayılara bakınca
-
@duymhuyguy En fazla ankara dir.Bu konuda kimse ankara nin eline su dokemez.
-
Sakaryada 2 malatyada 1 avm var
-
@alen Bana gelişi 5 valla
-
başvuru sayısı kaça ulaştı?
-
AVM lere dikkat ediyormuşuz ilgi çektiğine göre @duyguuu37 tomarla parayı nerde harcayacaksın :))
-
guy da eş durumu nasıl olyor bilen var mı arkadaşlar yönetmelikten bi şey anlayamadım..nişanlım 3 yıldır guy eş durumu nasıl oluyor bu durumda?
-
@ferhatb yapan arkadaşlar öyle söylüyor
-
@duymhuyguy yok hocam bu baslik da her seyi okuyorum nasip olursa ilk kez girecegimde,yine de meraklisi cokmus iyi calisma olmus,tomaaarla parayla kyk borcumu odeyecegim once
-
Arkadaşlar mezun oldugum lisenin adi ve turu degistirilmis meslek lisesi haline donusturulmus lisenin adini mezun oldugum haliyle yazmam sorun olur mu
-
Arkadaşlar ben özgeçmişi yazarken dümdüz yazdım. Satır başı falan yapmadan düz metin olarak. Onda dikkat etmek gerekiyor mu ya yazarken hiç dikkat etmedim