2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@intermilan ben kahramanmaras
-
@emirzrk benim gibi düşünürlerse sorun yok uğraşmış yerleşememiş bi yere baska bi alana yönelmiş derler heralde
-
Arkadaşlar kdv ile ilgili bazı değişiklikler olmuştu. Kdv nin muhasebeleştirilmesinde 191 192 391 nolu hesaplar için bi değişiklik var mı acaba
-
Başvuru sayısı kaça ulaştı?
-
@intermilan Maraş bende
-
Arkadaşlar ben özgeçmişi yazarken dümdüz yazdım. Satır başı falan yapmadan düz metin olarak. Onda dikkat etmek gerekiyor mu ya yazarken hiç dikkat etmedim
-
@zkivircik sizin puan kac hocam bende yazdim maras
-
@emirzrk, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Herkese selam
Konuyla çok alakasiz arkadaşlar ama yardiminiza ihtiyacim var .. Kanada için vize başvurusu yapicam ama basvuru sirasinda neden ingilizce ogrenemem gerektigini aciklamam gerek..is hayatinda da yokum 2 senedir kpss ye calistigim icin kpss ile aciklamayi dusunuyorum..
Hani alan puanim var ama ing olmadigi icin atanamiyorum ogrenip gelip atanicam gibi bi aciklama yapicam biliyorum olay bu degil gercekte ama cok hakim olmadiklari icin bana sadece resmi bi alim lazim daha once yapilmis
2016 da p35 77 puanim vardi
2017 de p48 76 puan P 3 puanim yok
Yani p3 haric diger puanlarda 70 -75 ustu isteyip arti yds sarti olan daha once acilmis bir alım var mi ? Bolumum siyaset bilimi ve kamu yonetimi bu aradaPtt uzman yar.var ales puanin varda yuksek yapacam diyebilirsin.her yil acilan sinav ariyorsan kalkinma ajanslarinin uzman yar. var.
-
@asdfghjkl kalkinma ajans alimina baktim ama hep p14 p24 gibi puan turleri istemis zaten alandan giremiyormusum onlara ptt de kpss sarti yok galiba ama onu da koyabilirim tesekkur ederim..bu arada arsive bakinca 2015 2016 sayfa sayfa alim yapilmis 2017 azalis 2018 çokuş gibi yil olmus sonumuz hayrolsun.
-
An itibari ile 4016 başvuru var.
-
Arkadaslar basvurumu gönderdim ama aday numarasi gonderilmedi mail adresine nasil geliyor aday numarasi?
-
Üniversite son sınıf öğrencileri geçici mezuniyet belgelerini daha alamadıkları için mülakata henüz başvuru yapamamış başvuru sayısı bu yüzden düşük diyorlar doğru mu arkadaslar
-
Aday numarası başvurularım kısmında yazması lazim
-
@kpsslik gelmiyor hocam sol üst köşeden bakiyosunuz
-
zonguldak yazan var mı?
-
@balans-etkisi 4t guy denemelerimi
-
@gozde41 hocam 2017 kpss'ye 3.sınıfta giren varsa dediğiniz ancak gerçekleşebilir yok eğer 2017 mezunu adam hala geçici mezuniyet belgesi alamamışsa okulu neresi merak ettim diploma bile verilmiş olması lazım :))
-
ANKARA İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
-
@jm-keynes istanbuldan sonraki en dandik şehir çok kalabalıklaştı akşam bir trafik oluyor konya yolunda yemin ederim dokunsan küfür edecek kıvama geliyor insan. altyapısı çok dandik bi yağmurla okyanusa kavuşan şehir. çarpık saçma şehirleşmesi olan hava boşluklarının bol bol örülüp ev diye satılan şehirlerden biri. avrupa başkentleri içinde havaalanına metrosu olmayan tek şehir keşke başkent olmasaydı dediğim memleketim
kaçla kapar diyorsan bilmiyorum ama önceki alımda beklenenden düşük kapatması tedirgin ediyor.
ayrıca edit: ankara için kazanan arkadaşların yarısı kadarı vimere verilebilir.
-
@olursaolur hocam basvuru yaptiktan hemen sonra mi cikiyor suan sayfaya girdim bulamadim basvuru sonrasindada goremedim ama?