2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@alen yigilmanin olduğu puandayız Allah sonumuzu hayir etsin
-
@rul0kat konuşulmayan ilden korkmak lazım
-
İlçe seçince kendi içinde bir puan sıralaması yapıyor mu ? İlçelerde de 5 katı mı çağırıyor ? Öyle bir şey yoksa diyelim ki merkez 10 A ilçesi 5 B ilçesi 5 kişi alıyorsa herkes merkezi seçtiğinde ilçeye yollanacak kişiler nasıl seçiliyor ?
-
@duymhuyguy galiba öncelikle merkezi seçen en yüksek puanlılar merkeze daha sonra her bir ilçe için o ilçeyi öncelikli seçenler arasından yüksek puanlıkar o ilçeye şeklinde merkezi atamalardaki gibi yani ben böyle olduğunu duydum
-
Guy 3871 dguy 2202
-
@birgarip, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@olursaolur 76,87 işe 8309 benim sıralamamda
Pardon 8306 imiş:)
-
Arkadaslar sizce degisikliklere detayli calismali miyim
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@mahallesnafi, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
m aile bilgilerini yine olm
hocam muhtemelen orda rakamla kardeş sayısını yazmanız gerekiyor orayı atlamış olabilirsiniz.
1 kardeşim var.kardeş sayısına da 1 yazdım.anlamadım yahu tercih yapamıyorum resmen
-
Arkadaslar gecen senede girmiştim guy a ama yılı seçemiyorum bı yardımcı olur musunuz ?
-
@allizwell bakmakla yükümlü olduğum kişiler kısmı alt taraftaki kısım değil mi? ben üst taraftaki kısmı doldurdum
-
@mahallesnafi ekle deyip dodurmadiginiz satır varsada hata veriyor.
-
@uruk-hai evet ilk seferinde onu da yapmıştım.sonradan düzelttim yine olmadı.3 farklı tarayıcıdan da denedim yine olmadı.
-
@paradoks89 yıl panosundaki 2017 ye bir kere tıklaman yeterli. Rengi gri olunca seçmiş oluyorsun
-
@paradoks89 bu önce girme mevzu sınava girmeye hak kazananlar için dimi zira ben geçen sene başvurmuştum ama ile puanım yetmemişti o sebeple daha önce sınava girdiniz mi kutucuğuna hayır dedim sıkıntı olmaz demi
-
@bybredd ne duydunuz hocam merak ettim
-
@ferhatb teşekkur ederim
-
@r4ntisi aynen sızınkınde sıkıntı olmuyor hayırı sececeksınz
-
@r4ntisi bunun cevabı sorunda gizli arkadaşım . Sınava fiilen girdiysen girmişsindir kolay gelsin başarılar
-
Arkadaşlar değişen kanunlara göre güncel imece hazırlandı mı bi bilginiz varmı
-
@bahar252 gelmez değişiklikler bence özellikle yeni yapılan değişiklikler yakın sınavlarda sorulmuyor ama seneye kpssde çıkabilir