2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@eomer senin dusundugun gibi de cok merak etme ️ Bir sekilde esitleniyor.Burada yapilan yorumlarin hepsi spekulasyon sebebi yanlis anlama senin yorumun da dahil.O yuzden cok da sey etmemek lazim.
-
başvuru sayısı kaç oldu?
-
@duyguuu37
——-dikkat spekülasyon olarak algılanabilir——
o tarihte 2014 puanıyla atanan 2820, 2017 puanı olup da atanan 3000 olacak daha dikkatli inceleyin derim. 80+ puanın varsa şu gelir mi bu gelir mi demenize hiç gerek yok yazın geçin istediğiniz yeri her yer gelir diyorum. ancak istemediğim halde çok korkuyorım deyip 80-81-82 puanlarla (ki bu puanlar şu anın 82-82-84ü ne tekabül ediyor )istanbula yönelirseniz buraya gelip ağlayacaksınız net söylüyorum. Kendimce yaptığım ankette 150 kişiye ulaştım anketin sonuçlarını şurda paylaşsam yaptığım çaba boşa gidecek zor tutuyorum kendimi ama yazmayacağım tabi. hemde öyle yerler şöyle puanlarla kapattı ki aah aah şeklinde gelişebilir olaylar bütünü siziler için. bu sözümü unutmayın sonuçlar açıklanınca hepinizle görüşmek üzere kimsenin sözlerine aldanmayın, insanların çoğu samimi değil.bana 77 puanı olduğunu söyleyen birisi puanım 81 korkuyorum yorumunu gördü bu gözler. neyse @genclerbirlikli istersen bu iletimi kaldırabilirsiniz.
——-dikkat spekülasyon olarak algılanabilir—— -
@gmsmustafa bunun önüne geçmek isteniliyorsa kimse yazdığı ili ve puanını açıklamaması gerekiyor.Yoksa ister istemez spekülasyon oluyor.
-
@jkeynes oncelikle sizinle tartisma niyetinde oldugumu yazdiklarimdan cikarmis olamazsiniz diye dusunuyorum,ya da yanlis bir yorumum ya da su an yaptiginiz puan tartismali hususa degindigimi hic sanmiyorum,simdiye kadar burayi yazacam korkuyorum demedim ama korkan insanlara da saygi duyuyorum"puani ne olursa olsun"cunku insanlarin neyde teresdut ettigini ne yasadiklarini bilemeyiz. Bir diger husus sizin analizinizin dogru olmasi temennisinde zaten bulundum,simdiye kadar da kimseye spekulasyon yapiyor gozuyle bakmadim,herkesin iyi kotu tahmini var tabiki,lakin kimse sizin kadar sert yapmiyor anlayamadim da taviriniz ne icin.. Tesekkur ederim ben analizlerinizi dikkate aliyorum sadece insanlara anlamiyor fark etmiyor yanlis dusunuyor gibi muameleleri bence birakiniz.. Basarilar
-
@duyguuu37 size karşı değil sözlerim size ithafın ilk 2-3 satır ama arr niyetli insanları gördükçe insan kızıyor.
-
@duyguuu37 pardon ilk cümlem size yönelik diğerleri sizinle ilgili değil yazdıklarım, ben size yönelik yazdığımı sonra unuttum genel yazıyorum sandım kusura bakmayın.
-
@rkye dostum etkilemek istemem seni ama kime sorsam istanbul diyor bu beni de korkutuyor yinede nasip varsa olur zaten...
-
@jkeynes Ben senin değerlendirmelerini beğeniyorum takip de ediyorum keynes kardeş biraz sivridillisin ama anlatmak istediklerini bir mantığa dayandırıyorsun en azından müneccimlik yapmıyorsun. İnceledim 2015 Mayıs alımını bu yılkiyle en benzeşen alım güzel analiz Umarım sonuçlar da o şekilde çıkar bundan herkes memnun olur.
-
Yaw bırakın kaçla kapatır ne olur sorularını analizlerini sınava çalışın sınava sınavı geçemezsen hiç bi önemi yok puanın şehrin zamanı iyi değerlendirin derim herkes sanki 4/4 lük hazır gibi :)bi benmi gerilerdeyim gibi hissediyorum sadece kpssye çalışan yükünü almıştır zaten çok eksiği yoktur benim gibi hem iş hemde A grubu çalışan varmı acaba?
-
Seni parmakla gösteriyorum kardeş
-
@bolulu aynen herkes istanbul.
-
Siralama 7000 ,puan 77.8 İstanbul için tahminleriniz varmı?
-
İstanbul bu gidişle elimizde patlatacak gibi geliyor
-
Arkadaslar gib sorulari ne zaman hazırlıyor bir sürü Khk cikti bizi etkiler mi
-
@grundig sıralama kaç
-
Trabzon Malatya Diyarbakır Adana bu illerin sanki hiç sesi sedasi yok gibi
-
Benim tahminim de bir il 79 u ya görür ya görmez hiç bir ilin 80 i görme şansı yok Ankara bile max 78 le kapatacak en yüksek kapatacak il Samsun olabilir o da max 79 olur Ege deki illerin çoğu 74-75 le kapatacak inşallah kimsenin üzülmeyeceği bi süreç olur hakeden kazansın kimse buraya bakıpta tercih yapmaz zaten herkes içinden neresi geçiyorsa orayı yazsın geçen sene bu grupta İstanbul 80 in Ankara İzmir 83 ün altına düşmüyordu sonra gördük sonuçları spekülatör çok
-
@walrass06 karadenizdeki iller olan zonguldak ve trabzon hakkında öngörüleriniz nedir?
-
Arkadaşlar bu referans kısmına kimi yazmak gerekir