2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ertuğrulbey turistik yeri yazan pahalı yaşamayacağını mı düşünüyorsun sen ?
-
@jkeynes hocam merhaba benimde sıralamam 5000 de izmir yazmak istiyorum sizin fikrinizi de merak ettim
-
@jkeynes Tesekkürler kardesim, bakalım artık. Sağolun cevabınız için
-
Ne zaman açıklanacak arkadaşlar???
-
@burc6 En baştan belirteyim ben illerin napacağını bilmem ama soru soran olunca da kırmamak adına cevaplıyorum herkesin sorusunu, kendi doğrularımla. Özelden belki 20-30 kişi soru sordu, soru sormak isteyen olursa buraya yazmasın Dm ile yürüsünler bana kimsenin terliğini yemeyelim
Ben daha önce de yazdım fikrimi 79 gören şehir çıkması zor görünüyor ama 1 puan sapma gerçekleşirse de ihtimal dahilinde sürpriz değil.
2014, 2015mayıs ve kasım olan 3 alımın istatistiki ortalaması (max-med) 3.34 çıkıyor; geçen sene bu analizi yapmış olsaydım eğer, 11501.ninn puanı 78.79muş,üzerine koyduğumuzda en yüksek ilin kapama puanı 82.13 gösteriyor, gerçekleşen 82.39 sapma var gördüğünüz gibi sürpriz değil ama yakın çıkmış ben 1 puanlık tampon koyuyorum.
-
Başvuru sayısı 7658 oldu
-
@jkeynes, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@burc6 En baştan belirteyim ben illerin napacağını bilmem ama soru soran olunca da kırmamak adına cevaplıyorum herkesin sorusunu, kendi doğrularımla. Özelden belki 20-30 kişi soru sordu, soru sormak isteyen olursa buraya yazmasın Dm ile yürüsünler bana kimsenin terliğini yemeyelim
Ben daha önce de yazdım fikrimi 79 gören şehir çıkması zor görünüyor ama 1 puan sapma gerçekleşirse de ihtimal dahilinde sürpriz değil.
2014, 2015mayıs ve kasım olan 3 alımın istatistiki ortalaması (max-med) 3.34 çıkıyor; geçen sene bu analizi yapmış olsaydım eğer, 11501.ninn puanı 78.79muş,üzerine koyduğumuzda en yüksek ilin kapama puanı 82.13 gösteriyor, gerçekleşen 82.39 sapma var gördüğünüz gibi sürpriz değil ama yakın çıkmış ben 1 puanlık tampon koyuyorum.
Hocam sizin şu yorumlamalarınıza hayranım tamamen bilimsel teşekkürler.
-
@jkeynes çok teşekkür ederim, ben de yorumlarınızı takip ediyorum ve güveniyorum.. en azından motive olup ders çalışabiliyorum çok sağolun
-
@burc6 buna sevindim gerçekten. Benim amacım kimseye umut dağıtmak değil geçmişe bakarak fikir sahibi olmanızı istiyorum sadece ama gerçekte var 6-7binle mayına basacak olanlar da çıkacak malesef bunu engellemek mümkün değil en çok hakedene bastırmasın allah diyelim.
şekersiz çay içip artizlik yapanlar basabilir allahım 🤨 -
başvuruyu gönderdim ama aday numarası vs. vermiyor mu arkadaşlar? mail de gelmedi.
-
@jkeynes kafam karıştı şimdi ya yni izmir için puan tahmininiz nedir hocam
-
@gg352017 Şöyle düşün şimdi 2019 Guy ilanı gelmiş 2018de puanını almış yeni arkadaşlar 2018 guy taban puanları inceliyor ve diyor ki ‘aa guy çoğoştur’
-
@gg352017 yani izmiri bilmem genel olarak 79 çıkması benim açımdan çok zor hocam.
-
@jkeynes hocam çok doğru düşünüyorsunuz.Bana kalirsada öyle olacak.Benimde geçen sene ve hatta önceki seneden tecrübem var.Onun için bu sene puanı 79-80 üstü olan korkmadan istediği yere basvurabilir.Arkadaşlara önerim kendi memleketlerini versinler. Guy Mülakatinda kendi memleketi olan her zaman avantajdadir.Çünkü komisyon şunu düşünür ulan bu adamın kendi memleketi kolay kolay bırakıp gitmez kurumu.Onun için puanı 79 ve üstü olan kendi memleketine basvursun bence.Yada memleketine yakın bir sehire.
-
@sr evet bana da aday numarası vermedi.Aday numarasını nasıl öğrenebiliriz.
-
@ertuğrulbey Hocam başvuruyu gönderdikten sonra üst kısımda anasayfa ya tıklayın orada tamamlanmış başvurular var oradan aday noyu felan görebilirsiniz
-
@jkeynes hocam 2015 Mayıs’ta şehir sayısı 35 değil 44 müş. Meydan da 74.69 çıkıyor acaba sıralaması kaç çok oynamışmıdır
-
@jkeynes O değil de dün face.de bir anket gördüm. Yarım saat kaldı. En son 25 kişi İstanbul,15 kişi İzmir yazmış görünüyordu. Üçüncü sırada da Malatya. Her ne hikmetse. Ben bunu görünce İzmir'i geçme yılın bursasi diye düşünmeye başladım açıkcasi. Ege bölgesine puanı iyi olanlar küçük şehirlerde risk almak yerine 75 kişi olduğu için İzmir yazıyor izlenimi uyandırdi bende.
-
Henüz başvurumu yapmadım şimdi deniyorum kullanıcı adı şifre zamanaşımına uğradı falan yazıyor. Yeni istedim aynısı geldi yine girmiyo. Yoğunluktan dolayı olabilir mi?
-
@3000guy ankete dikkate almayın bence hiç tuttuğunu görmedim