2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@yorgunsavaşçı hocam eğer 2017 puaniniz yüksekse calismasaniz problem olmaz hali hazirda sizi idare edecek puaniniz var demektir ama yoksa Puanınız riskli ise siralamama gelmeme ihtimali yada mulakattan elenme ihtimaline karşı ceza CMK calismalisiniz herseye hazırlıklı olmak adına
-
@yorgunsavaşçı pratiğiniz varsa tck ilk 75 maddeyi bi kaç kez okumanızı öneririm
-
@yorgunsavaşçı vallahi bende bakmadım dostum yıl içerisindede guy beklediğim için arada derse bakarken cezaya hiç bakmadım.
-
Puanım iyi arkadaşlar dguy ve guy a girebileceğim şükür.
En iyisi bakmamak kurum sınavlarına yoğunlaşmak teşekkürler. -
@lucasinemmisi novalgin damla seklinde ilac var cay bRdAgina minnak suya 25 30 damla ile 1 saate kalmaz keser onuda dene derim..serum etkisii goruo
-
Basvuru :7431
-
@olursaolur günde ortalama 300-350 kişi başvuruyor. Böyle giderse ayın 26sinda yani son gün toplam başvuru 9bin civarı olur. Hadi 10bin olsun. Bunların en az 5te 1i mükerrer başvuru olsa ortalama 8bin kişi başvurmuş oluyor. Geçen senelere oranla çok düşük bi oran.
-
@ronay92 4 gün kaldi bakalim nasil olcak durumlar 10 bini geçer yine de en kötü ihtimal
-
Basvuru: 7481
-
Arkadaşlar alakasız ama bu gy gk alan puanını çok etkiliyor mu ?
-
@grundig p23 p42 p48 bu 3 puan turunu 0.10+0.10 şeklinde etkiliyor
-
@grundig şöyle düşün en kolayı alanda bir net bunlarda 4 net yerine geçiyor diyebiliriz
-
@shanks 1 alan neti 4 gy-gk netinemi eşit yani
-
@ronay92 biz de adettendir son gün risk almama duygusu istanbul yazdırır son gün güncelleyenlerin sayısı artar ama sayının öyle olacağını sanmam, şahsen bini bulacağını düşünmüyorum ve bence başvuru sayısı da 12binleri görür. Geçen yıl 31binlerde bitmişti başvuru ona göre çok çok düşük kalıyor her türlü.
-
@ronay92 Hocam bu bahsettiğiniz İstanbul için mi? Genel mi yoksa? Ben de Ankara ya da İstanbul arasında gidip geliyorum. Puanım 79.5
-
@jkeynes Kardesim benim puan 79.5, İstanbul ya da Ankara arasında gidip geliyorum, hangisini yazsam bilemedim. Daha önce tercih yapıp kazanan arkadaşlarıma sordum. Daha da kafalar karıştı
-
@gingove kesinlikle İstanbul yaz hocam. Neyi düşünüyosun. Allahın izniyle gelir İstanbul. Ankara riskli çünkü
-
@gingove hocam memleketin İstanbul değilse yazma bence yaşam olarak daha iyi yerler var.
-
@2iki son gün herkes İstanbul yazarsa batıdaki diğer güzel yerler düşük kapatır.Hatta 75 keti bile görebilir.Bence puanı 80 ve üstü olan İstanbul yazacagina turistik ve sakin yerleri yazarsa daha mantıklı olur.İstanbul son zamanlarda hayat pahaliligi ve suriyelilerin zaptetmesinden dolayı baya bir bozuldu.
-
@gingove hocam illerin ne yapacağını bilemem gerçekten ben de tercih yaparken düşünen biriyim sizin gibi ama şöyle bi düşününce sıralaman 5000dir. ilk binde de 800-1000 kişinin yerleştiğini düşünsek sen 4000sindir bence istanbulun gelmemesi mümkün değil ankara da gelir bence