2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy neden
-
@2iki Bende öyle umuyorum hocam.
Çok değerli büyüğüm hemşehrim, Sir Alex Ferguson’un da dediği gibi "istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez." Bu sebeple illerin ne olacağını bilemem ama genel itibariyle çerçeve bu (+- 1 point) .
An itibariyle ‘God Mode’ açmış bulunuyorum ve derslere geçiyorum sayın dostlarım.
Çünkü;
Tercihimi yaptım.Güzel viral oldu ama ha!
-
@legadema Alım yarısı kadar olduğundan.
-
Herkes sagliginin kiymetini bilsin. Yarin kpss var ve bu saatte bobrek tasi dusurdugumden Gulhanedeyim. Yansin sinavlar, en onemlisi saglik... Olur da sinavda tutarsa cikmaktan baska care yok. Empati yapip guzel dusunun
-
@lucasinemmisi geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcın olsun
-
Arkadaşlarda sistemde oturumunuz açık kalmış olabilir diye uyarı veriyor ne yapmam lazım?
-
@intermilan başvuru sayısı kaç oldu ?
Kaç puanla nereyi yazdın ?
Yazdığın yer memleketin mi ? -
@intermilan sayfayı kapat ve yarım saat bekle hocam düzelecektir.
-
@lucasinemmisi
çok geçmiş olsun hocam:( inşallah sınavda tutmaz inşallah.ben de bu süreçlerde hipoglisemi oldum.46'ya düşüyor şekerim.ciddi bir hipoglisemi.sınava şekerli suyla gireceğim evet,sağlığınızın kıymetini bilin..tekrar çok geçmiş olsun.. -
@otuzyılsavaşı hocam sizinki daha ciddiymis cok gecmis olsun Allah sifa versin. Bu da duz duvara tirmandirir vallahi hayirlisi bakalim. Nasipte yoksa zaten olmaz. Sıki durun girin hallolur.
-
Başvuru şuan 7132
-
@lucasinemmisi
teşekkürler hocam.sağolasın.amin.ecmain.bu,yerlere düşürüyor insanı hayırlısı artık,eyvallah.. -
@intermilan başvurular böyle devam ederse 10 bin civarında biter. yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 25 bin civarında bir başvuru olmuştu. tek yıl olması ve puanların düşük, sıralamaların yüksek olması hem vmy de hem de bunda baya etkili olmuş
-
@altaybozkırlı hocam güzel misilleme olmuş
-
2016 kpssden 82-82.5 alanın sıralaması kaçtı acaba ? Bilen var mı?
-
@aykev 83.1 puan 4899 sıralama
-
@r4ntisi vmy ve dguy başvuru sayısını biliyor musunuz
-
@lucasinemmisi En büyük ağrı olduysa düşmesi yakındır ama yinede 1,2 gün daha sürebilir.Biliyorum o ağrıyı bırak sınavı bedava kadro var dayan deseler dayanamazsın.
-
Arkadaşlar sizce İstanbul kaçla kapatacak bir tahmini olan var mı.
-
@ertuğrulbey geçen alımda yüzde 45 alım istanbuldandı bu sefer yüzde 30..tahmini zor bence