2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun ben yeni başvuru yaptım ama başvuru sırasında nerden gorebilirim ?
-
Buldum arkadaslar an itibariyle 7065 bavuru siram
-
7063 sıram arkadaşlad
-
Arkadaşlar bişey soracağım eskiden başvuru yaparken gmaile falan bişeyler geliyordu şimdi direk başvuruyı gönder dedim ve başvuru oldu bu şekilde değilmi başka birşey yok
-
bana da mail gekmedi gelmiyor demekki gönderildi yazıyosa sorun yoktur
-
@umutlu-bekleyiş nerden bakılıyor basvuru sırasına bu basvuru sırası kac kısının basvurdugunu mu gosterıyor hocam.
-
@kpss-gm aday numaranın son 4 hanesi kaçıncı olarak başvurduğunu gösteriyor. Tabi haftaya son 5 hanesi olur
-
@ferhatb aday numarası da görmedim ben acaba yanlıs bısey mı yaptım kı
-
@tertip 78 puanla ben yazdım
-
@ferhatb tamam hocamm buldum şimdi son dort hanesı oldugunu nerden biliyorsunuz?
-
Arkadaslar puanlar 3-4 düşük şuan 80 alan en az 83 geçen yila göre e 2-3 bin de öne geçtiysek 80 civarı nasıl tedirgin oluyor cözemedim...
-
@kpss-gm kardeşim sistem öyle işliyor. Senin başvurundan sonra sayının giderek arttığını dıyaaksın burada. Hatta son 2 gün de toplam başvuran kadar başvuru olur. Kötü tecrübe bizimkisi
-
@kpss-gm gerçi bu sefer başvuru sayısı 20bini bulmayacak gibi görünüyor
-
Hayırlısı olsun bakalım @kpss01
-
Gib e giris yapilmiyor neden acaba sayfaya ulasilmiyor
-
79.5 puanım var sıralamam 5200 sızce nereyı tercıh etmelıyım nereler gelebılır
-
@gingove canın nereyi isterse
-
@gossenintorunu her yer gelir dıyosun
-
@ferhatb 20 bin kişi başvuramıyor zaten istesede
-
@jkeynes Kardeş emeğin için teşekkür ediyorum. Söylediklerin birebir çıkar mı çıkmaz tabi. Yüksek puanlarla kapatma havasını bununla dağıtmış oldun. Söylediklerin tutmasa da bundan kimsenin kaybı olmayacak. Beni şaşırtan durum ise makaslar, gerçekten çok yakın elle koymuş gibi denir ya 6.17 6.25 6.26 muazzam bir matematik olduğunun göstergesi biz de 73’le kapattı deyip şaşırıyoruz ama matematiğe göre öyle olmak zorundaymış hatta noktadan sonrası bile öyle olmak zorundaymış buna çok şaşırdım. Görünmez el bu olabilir mi Makasın ucu 85’e dahi gelse bu en düşük kapatacak ilin 78.75 olacağının göstergesi ki 85 ile kapatma hele bu sıralamalarla mümkün değil tabi. Hadi en fazla 80le kapatacağını söylesek bile makasın ucu 73.75e geliyor bence haklı olabilirsin, olmalısın da zaten