2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bursa 3462 sıralama haydi bismillah ️️
-
@intermilan emin değilim başvuru sayının düşük kalacağına,13-14bin başvuruyu görecektir diye tahmin ediyorum. Düşük kalması ise toplam sayının düşük olmasını telafi ederek medyanın daha az oynamasına verilerin standart sonuçlarla çıkmasına yardımcı olabilir ama çok da önemli değil olması gereken başvuru sayısına ulaşacaktır bence.
ayrıca 1-2 il beklediğimden yüksek çıkması genel istatistiği fazla etkilemez yani 78.04 bekliyordum ve 11.500 kişiye yarısı gelir diyorum ya, örneğin bir 79.04 çıktı iki de 78 çıktı diyelim, bu ortanca seçmene gelen il sayısını oynatmaz ama çok az yukarı çeker medyanı çünkü yukarda giremeyenler alttan girenle telafi ediliyor sistemde.
ben genel olarak fikir veriyorum arkadaşlar bu sonuçlara yakın bişi çıkacaktır en fazla 1 puan oynar bence. il konusunda gerçekten fikrim yok elimde olan 190 kişilik anket malesef 14 binin çok altında o yüzden ben de o anketi kendim için de olsa dikkate almayacağım siz de anketleri dikkate almayın.
Bir de anketime göre İstanbul seçenlerin oranı biraz yüksekti aldığı sayıya oranla şimdi olması gereken düzeye geriledi yani şu an her şey standart olağanüstü bişi yok gibi görünüyor. kendi sıranızı illeri değerlendirip yazın bazı şeylere istatistik de yetmiyor malesef geneli görüyoruz ama illere net bakamıyoruz. Ben 23 ilin hangi puanlarla kapatacağını da çıkarır yazarım buraya geçmiş verilere göre ama hangi puan hangi ilin bilemiyoruz işte 80 hatta 79 puanı olan kafası pırıl pırıl olarak bence tercihini yapsın kasmayın kendinizi herkesin gönlüne göre olur umarım.
-
Maraş yazan Yok mu arkadaşlar ?
-
@okahraman07 işletme mezunuyum, istatistikçi öğrenmeden geçirmiyordu öğreneyim dedim biraz
-
@jkeynes hocam,vmy başvurularının beklenenin altında olması ve başvuran herkesin sınava girecek olmasından yola çıkarak bir sonuca varabilir miyiz guy için ? Yani 80 puan üstünde çok atanan olduğu vs gibi.
-
@demirmifatih guy için bi sonuca varır mıyız bilemiyorum ama vmy neden düşük olduğu şunlardan;
- geçen sene 300 kontenjana 195 kişi aldılar insanların resmen onurunu kırdılar ve bunu gören insan yönelmiyor.
2.yazılı sınav olması
3.Ziraatle aynı gün olması
3.80 barajı koymaları, o 8 puan türünde 2binlerde olan bir çok insan başvuru yapamıyor çünkü 79küsürlerde kalıyor.
- geçen sene 300 kontenjana 195 kişi aldılar insanların resmen onurunu kırdılar ve bunu gören insan yönelmiyor.
-
@jkeynes bence vmy için tekrar 2 puan türüne dönmeleri ve yeni sistemde 80üstüne çıkmak zorlaştığı için 75 belirlemeliler bundan sonra barajı. bu ilan verenler için bi ders olacaktır. çünkü eskiden olduğu gibi 2010-2011 80 puanın kıymeti çok arttı.
-
@jkeynes 78.9 u napcaz ipin ucu cok tehlikeli
-
@jkeynes zaten 80 ile kapatıyor hocam kurum 10 tane puan türüde belirlemiş olsa 80 tabanıda koysa mesleğe özlüğe göre min sınırda bence
-
@bybredd mayına basma ihtimalin en kötü ihtimalle %8.7
-
@maxmin sınava katılacak kontenjana bile ulaşamıyor dediğin gibi barajı düşürmeleri lazım. bir de çok fazla puan kullanılması hoş bi durum değil bana göre dediğim gibi 2 bin sıralaması olan kaç kişi başvuru yapamıyor ben de dahil hoş durmuyor
-
@jkeynes hocam şuan ki 80 barajı olmasına rağmen sayı az olduğu için 10 tane puan türü olması bir avantaj oldu herhangi birinde 80 alan girebilecek. Zaten sınav baya zor ve uzun klasiği okumakta zor bence işlerine gelmiştir sayının az olması ha birde bundan daha önemli dert ilanda rakamı almaması 5 bin kişide girse bu sınava geçen kişi 350-400 giren kişi 180 olcak gibi duruyor
-
@maxmin insanlar korkudan başvuramıyor çok belli evet geçen sene mesleğe layık değilsiniz siz dendi resmen ne bekliyorlar bir de bu insanlar klasik sınava yemeden içmeden çalışan insanlar bence büyük ayıp oldu ne yalan söyleyim düşüncem bu.
-
@jkeynes en iyi ihtimalle ise %0 bence sorun yaşamazsın.
-
@jkeynes kardo bulurum onu ben merak etme :))
-
Herkes basvuruyu bitirdi heralde daha kimse ssayıyı yazmıyo
-
muğla yazacaklar seri bir beğeni alalım sessizsiniz
-
@bybredd seri köz getirin kardeşime muğla yazacak paşam
-
yakın saatlerde başvuran arkadaşlar başvuru sayınızı atabilir misiniz
-
@jkeynes közle kardeşim yengenin boğazı acıyor közle