2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar bugün Ankara’da gu olan bi atkadaşımla telefonda görüştüm ve halihazırda guy olup bu sene açılan illeri çok beğenip başvuruda bulunan , biraz da Deniz havası alalım diye utanmadan espriler yapan bi sürü tip varmış ve hiç bi eleştiriyi de takmıyolarmış
Gerçekten çok sinirlendim bu saatten sonra hiç bişey yapamaz mıyız guy olanların başvuramaması için çok mu geç -
@dikotimi Kayseri daha güzel
-
@gmzankr066 o tür haberlere çok itibar etme hocam.Vicdanlı insanlar yapmaz kolay kolay.
-
@gmzankr066 komisyon da kollarini acmis onlari bekliyodu biz sizi guy yaptik vaktinde daha neyin zoru bu derler aldırış etmeyin bence geyik yapiyolardir..
-
Sizce kaç kişi başvurularını değiştirmiştir?
-
@olursaolur öyle de hocam geniş geniş takılmaları çok can sıkıyo gerçekten elenirsek eleniriz işsiz mi kalcaz diyolar gerçekten günah yaa
-
7577 sıralama ile malatya maraş kayseri arasında gidip geliyorum
-
@intermilan en az bin kişi vardır
-
@didi61 il sayısı fazla olunca tercih değiştiren sayısı fazla oluyor
-
@intermilan valla ben hic bulaşmadm o işe
-
@didi61 emin misiniz Kayseriden korkuyorum:(
-
@dikotimi ben bi kac il dısında cogu ilin aynı seviyede kapatacagını düsünüyorum o illerde belli zaten izmir mugla samsun gibi ama onlarda 80 nin üstüne zor cıkar
-
82.2 adana
-
Muğla hayırlısı olsun.Adana’dan kaçma fırsatı gelmiş 4 senedir bu yoldayım artık ya hayalimi yaşarım ya da açarım bi tekel bayi
-
@didi61 peki tesekkur ederim
-
Başvuru sayısı kaç oldu acaba olağan dışı bir artış var mı?
-
An itibaryle 7988 istanbul hayirlisi olsun
-
başvuru yapanlar beğeni yapmayanlar nokta koysa şu gönderiye de bi tahmin yürütsek nasıl olur ona göre bişi denicem
-
Akraba dışı referans kısmını boş bırakıp atanan oldu mu hiç ? Yani hiç yazmamak tepki görüyor mu komisyon tarafından
-
Nedense içimde bir his var Bursa düşük kapatacak.Geçen sene yüksek kapattı diye kimse oraya kolay kolay basvurmuyacak ve 76 puanları falan görecek gibi.Sadece bir his.Çünkü öğrenci psikolojisi yüksek kapatır diye tercih yapılmayacak gibime geldi.