2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ertuğrulbey Allah’ını seven İstanbul’u yazmasın
-
@didi61 geçer
-
Bir önceki sene düşük kapatan yerler yüksek kapatabiliyor. Dikkat edin derim puanı kritik arkadaşlara. Bende istanbulu yazdım. Bir daha gitmem artık istanbula diyordum ama bakalım neler olacak istanbulda?
-
@guylassakartık Genelde öyle oluyor bir önceki yıla göre tespit yapıldığından ters sonuçlar çıkıyor.Hani çok çok düşük bir puanım olsa geçen yılın tersine göre tercih yapardım.
-
@fernando-reges istanbul kaçla kapatır bilemem ama eski kurtlarla yeni kurtlar arasında bir kapışma olacak gibime geliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlısı olsunn..
-
@bybredd hocam istanbulda bir yığılma olacak gibi.Öğrenci kafası çok olan yere basvur. İstanbul Bursa ve izmiri geçerse o zaman çok komik olur
-
8114 Bursa hakkimizda hayirlisi olsun
-
@fernando-reges Nasıl yapardın hocam tercihi merak ettim.sence nere düşük kapatır.Esrarengiz konuşma
-
@onurkeskinoglu bu basvuru sayısımı sizin sıralamanız mı
-
istanbul un yüksek kapatması 76 olur en fazla
-
@guylassakartık hocam sende İstanbul yaazdiysan kesin yüksek kapatır
-
@ertuğrulbey O varsayım hocam.Ben İst başvurumu yaptım zaten oraya beni de ekleyiver İst yazanları tek tek not alıyorsun gibime geliyor
-
@walrass06 hocam o kadar düşmez sanki.Çünkü kimi görsem İstanbul diyor sanki.
-
@ertuğrulbey önemli olan mülakat dostum benim yazdığım yerin gelmeme ihtimali zaten yok. O bakımdan herkes istediği yeri tutturur. Ama mülakatta zaten yarımız eleneceğisz:(
-
@ertuğrulbey sen kaç diyorsun
-
@fernando-reges benim tercih daha havalı bir yer hocam.İstanbul nedir.şimdi tercih yaptığım yeri söylersem herkes oraya yigilir
-
@walrass06 ben istanbulu 74 diyorum
-
@walrass06 hocam inan kestiremiyorum.Ama 3-4 tane il var aklımda 74 e kadar düşecek gibi.
-
istanbul gecen senenin bursası olacak bu gidısle
-
@didi61 katılıyorum.Ama o kadar da yüksek olmaz.Ben Ankaradan umutluyum.Sanki biraz düşer gibi.