2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@arwen hocam ben o vebalin altına giremem kusura bakma
-
An itibariyle 8134 başvuran kişi sayısı tercihi yaptık sonunda hayırlısı artık
-
puanı 70-75 aralığında olanlar napıyo acaba hep 80+ puanları görüyoruz
1000 kişilik alım yüzünden çoğumuz kepenkleri indirdi galiba -
@ertuğrulbey hiç bir strateji yok İstanbul yazsak gelir mi gelmez mi valla şaşırdım
-
@ertuğrulbey İnşallah hocam alan sınavınada girelim beklemeye koyulalım
-
@fernando-reges ben ağbala kötü demem, bürokrat adam sonuçta. ama tarihin en berbat konjonktür dönemine denk geldik. Çok acı çektik, beklemek ve düşünmek hastalık haline geldi bende, kafamı boşaltabildiğim tek şey yüzmek, yoksa delirme evresine geçicektim:(mübalağa var ama özü bu)
-
@bybredd istanbul yüksek kapatacak bu gidiste
-
@paretowilfredo hocam bu referans kısmında akraba dışındaki iki kişi yazıyor. Bu tüm akrabalar mı oluyor yoksa 1. 2. Derece filan mi :):)
-
@guylassakartık öyle demeyin hocam inşallah yerleşinde siz sonrada biz yerleşelim herkes alsın çalışmasının karşılığını
-
Ya şu istanbul uzerinde oynayan şahıslar ya bi bakın istanbul simdiye kadar kazara bile degil 80 ustu 80 le bile kapatmadı yaa bu nasıl insanları itme sogutma politikasıdır yaa anlamiyorm ben istanbulda yasayan biri olarak gecen sene boyle tipler yuzunden yazmadim ve istanbul herseye ragmen cok dusuk kapatti ve giremedim yorum bile yapmayın kul hakkına giriyorsunuz iç sesiniz size kalsın
-
En başta alım az iller yüksek kapatır diyenler şimdi İstanbul düşük kapatır diyor.Zaten görüldüğü kadarıyla diğer senelere nazaran esktradan bir talep var İstanbul'a.Bunun nedenide en başında yapılan algı.
-
Arkadaşlar bir de bu puana istanbul gelir mi diye sormayın eğer inanıyorsanız yazın geçin ve sadece bekleyin bence. Bende uzun süredir girmiyodum, özlemişim bu forumu önceki guy mülakatında çok vakit geçirmiştim. Artık bir sonrakine ne olursa olsun katılmam, defteri bürüp koyacam bu sene nasip olursa.1000 kişi alınacağı için 10000 civarı kapatır gibime geliyor iller. Çok sıkıntı yapmanıza gerek yok bence. Ankara izmir istanbul iyi alternatifler bence. İyi de alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama siz beni de dinlemeyin nasibiniz de varsa olur.
-
Ya şu istanbul uzerinde oynayan şahıslar ya bi bakın istanbul simdiye kadar kazara bile degil 80 ustu 80 le bile kapatmadı yaa bu nasıl insanları itme sogutma politikasıdır yaa anlamiyorm ben istanbulda yasayan biri olarak gecen sene boyle tipler yuzunden yazmadim ve istanbul herseye ragmen cok dusuk kapatti ve giremedim yorum bile yapmayın kul hakkına giriyorsunuz iç sesiniz size kalsın
-
Arkadaşlar geçen sene İstanbul 76.1 ile kapattı Türkiye sıralaması 17 bin civarıydı. Ancak bu sene 17 bin kişi 70 barajını anca geçti kpssde. Evet geçen sene sayı 2000 di ancak bu senede kpss de tek yıl ve geçen sene alımlar kpss ye çok yakın zamanda geldi (ör 2000 guy, 300 vmy, 300 sgk) ve bu insanlar atandı. bir çok kişinin önündeydi bu insanlar. İstanbul her sene en çok konuşulan il olur merak etmeyin çok yüksek kapatmaz kişisel tahminim 73-75 arası. Yaklaşık 11-12 ilin ben 72-75 bandında kapatacağını düşünüyorum. En yüksek kapatan il de büyük istisna olmadığı sürece 78-79 arası kapatır. Oda bi kaç tane bence en fazla. Başvuru sayısı fikir veriyordur sayı 8000 lerde ki ben o 8000’in en az 1500’ünün mükerrer başvuru olduğunu düşünüyorum. En fazla sayı 11000’i görür ve yaklaşık 2000 çıkınca 9000 başvuru demek. Geçen sene bu sayı 33000’lerdeydi. Yani diyeceğim odur ki herkesin şansı var, herkes hiçbir şeye takılı kalmasın gönlünden geçen yeri yazsın.
-
Burda spekülatörler bitmez arkadaşlar 74 puanlı adamın puanı 82 olur istanbul yazdım der geçen sene 50 tane anket yapıldı 80 in altına inmedi istanbul 76y la kapattı
-
@friedman17 nokta.
-
@guycukız ben de isterim sıra ilerlesin gençlerin önü açılsın ama bakalım kuyruktan çıkmak nasip olur artık. şu 4 sınavın birini kazanabilirsem şükür dicem. Geride kalanlara sabırlar versin diye dua edecem.
Bir de arkadaşlar kendinize güvenin yazmak istediğiniz yeri yazın geçin. 10000 civarına kadar heryer gelir bence. -
@walrass06 dostum geçen sene rekor alım yaptı istanbul bu sene asla en düşük il olmaz bence
-
perşembe tercihler bitiyor cuma açıklanır mı ki iller acaba?
-
Tercihimi iki dakika evvel tekrar değiştirdim ve sıram 8200'e yakın. 1200 mükerrer başvuru olsa 7.000 kişi