2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@guylassakartık hocam geçen sene 33 bin başvuru ama bu sene 12 bin en fazla
-
@sr 8 i diyorlar
-
@tahkikat, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Tercihimi iki dakika evvel tekrar değiştirdim ve sıram 8200'e yakın. 1200 mükerrer başvuru olsa 7.000 kişi
2000 e yakın vardır mükerrer. Sadece bende 3 var
-
@davetsiz bende 4 var a, b sonra tekrar a ve en son b a ve b irrasyonel sayı olmak üzere...
-
1- yıl içinde sonuçlanan yaklaşık 1000 alım oldu bunların puanları +85 bu ilk 1000in boşaldığı anlamına gelir.
2- geçen seneki guy vmy 2200
3- halkbanka giden sayı az değil hepsi başvuru yapar mı bence yapmayacak olan da var, polislik komiserlik filan olan da var. vakıfbank müfettiş, uzmanlar ve ayrıca halihazırda atanmış kpss girmiş olanlar da var ve hatta yıl içinde guy yedekliğine giden bi 60-70 kişi var. başvuru yapmayacak olanların sayısı 3bini çokça geçip 4 bine geliyor arkadaşlar. Başvuru sayısı ortada, diyelim 13bin başvuru oldu bini mükerrer başvuru 12bin.11.500 ve sonrasında olanların sayısı, toplam 17 bin olduğuna göre 5.500 kişi. hadi biz diyelim 4bini başvuru yaptı.
Toplam başvuru 12bin 4bin kişinin arkanda olduğunu biliyorsun. Sen doğal olarak oldun mu 8000. önünden direk 3000 gittiği direk çıkıyor. yani 74.6 puanı olan oldu mu sana 8bininci hepinizin şansı var alayınızın şansı var.Kimseye aldırış etmeyin çoğu trollerin amacı sizin motivasyonunuzu düşürüp ders çalıştırmamak, rakip elemek. Bu arada istanbulu 1den başlayarak her 3 kişiden biri yazmış olsa başvuran 4500.ye kadar kadar sıra gelir. Peki bu başvuran 4500. kişinin önünden 2bin 2bin500 kişi gitmiştir yani oldu mu sana 6500.-7000 sıralaması olan kişi. onun puanı da 77.5-78e filan gelir ki bu maksimum sınırı gösteriyor rahat 77yi görür istanbul bence daha da düşük çıkabilir değerli site sakinleri
-
8132 izmir hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@jkeynes Hocam çıkar çıkmaz bilemem ama senin bu analizlerini okurken içim huzur doluyor Son günler yaklaştıkça spekülatörler arttı birazcık ama olsun
-
@jkeynes 60 puanim var ama umutlandim
-
Hiç tercih değiştirmememe rağmen 3 kez değişiklik yaptım. Başvuruların yüzde 70’i falan net sayıdır en fazla.
-
@duymhuyguy benimle iddaya girmek isteyen varsa 5bin liraya bahse girerim sözleşme yapıcaz 7bin sıralamayı görmeden kapatmaz istanbul varsa bırakın gelsin gel hele gel gel. ama başvuru sayısı 15-16 binleri bulursa işler değişir sözleşmeyi yeniden düzenlerim
-
@jkeynes ben 8 bini görmezse veririm 5 bin girelim
-
@duymhuyguy şaka tabi iddaa filan değil ama söylediklerim de bi yanlışlık görüyosan söyle bakalım
-
@gmzankr066 benim sıralamam 12 binlerde.
açıkçası en az alım yapan illerden biri olan ve nedense hiç konuşulmayan zonguldak ' a kumar oynamayı düşünüyorum...nereye baksam herkes istanbul yazmış ..hep bu 2 şehir arasında kaldım.yarın son kararımı vereceğim artık.
bu arada alım sayısına göre şansı düşük biri olarak sanki guy bana gelmeyecekmiş gibi devam ettim yani gelirse çok çok büyük sürpriz olacak.
ben daha fazla yıpranmamak adına önüme baktım(kpss,smmm vs uğraşıyorum şu ara) -
@hamzaömerhalid Derece yakınlığı şart değil dostum. Bir şekilde kan/kayın hısımlığın olan kişileri yazabilirsin.
-
@paretowilfredo orada akraba dışındakiler dediği için yazamadım sorun olmazsa yazayım o zaman
-
@marjinalfaydali benim de 14 binlerde ️ Ben de hergün fikir değiştiriyorum hergün farklı bişey duyup kararsız kalıyorum. Ben de bi ara Zonguldak dedim ama kestiremedim alım az önceki alımla alakası yok bi denklem kuramadım yani.
Geçen yıl sıralaması 14 binde olan arkadaşım şu an İstanbul’da guy ve aylardır çalışıyo ️ Ama alım yarısı tabi çok fazla değişken var
Umarım olur ️ -
@hamzaömerhalid ha ters anlamışım dostum, onları da yazamazsın bu durumda. Hiçbir akrabalık bağın olmaması daha iyi olur bence.
-
@marjinalfaydali en mantıklısını yapmışsın evet strateji önemli ama biryerden sonra da nasip diye bir gerçek var
-
@marjinalfaydali bende zonguldak yazacgim ama bnce burdakilern cogunun 2. Alternatifi zonguldak gibime geliyo
-
An itibariyle 8269 aday no