2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@guys dostum eski başvurunu iptal etmen gerek sonra o butonlar gelecek.
-
@thorstein-veblen geri al tuşuyla olacak sanırım o zaman hepsini baştan mı doldurmam gerekecek
-
@guys hayır dostum kaldığın yerden devam eder ve evet geri al butonuyla oluyor.
-
@thorstein-veblen tamam çok teşekkür ederim
-
ben de referans kısmını boş bıraktım sonucta zorunlu değildi. bu bize eksi olarak mı yansır mülakatta
-
@biriibfli yok bisey olmaz aslinda referans yazmak daha sakincali sonucta yazdigin kisinin bu zamanlarda ne oldugu bilinmez hele de ortalik feto felan davalari varken
-
Kimseyi yazmadim ben Allah emek verenin karsiligini verir en iyi referans insanin kendisidir
-
Yahu mesele basit, biraz sıyrılın şu kafadan. Kimseye insanlığınızı, adalet anlayışınızı, dünya görüşünüzü anlatmak ve ikna etmek zorunda değilsiniz. Meseleyi hak yeme boyutuna getiren arkadaşlar, şunu bilin bu forumdaki herkes, en azından büyük kısmı sizin de reddettiğiniz ve kul hakkı dediğiniz şeyi reddediyor ve kul hakkı diyor zaten. Olayı az referans, çok referans bağlamında düşünmeyin. Kalkıp bey kapılarına ayak sürün, paşaların ayakkabılarına yüzünüzü yapıştırın diyen yok. Keza imtihan dünyası kesin konuşmamak da lazım. Sadece müdahil olduğum tartışmada diyorum ki ezilmeden, bükülmeden tüm adaylar başvururken var olan referans bölümüne herhangi bir devlet görevlisini yazabilirsiniz, diğer adaylara nazaran size ekstra bir menfaat sağlamayacak birisini. Yani bu çocuk nasıl çocuktur diye sorup, cevaplayacak birini. Bu çocuk nasıl çocuktur sorusunu sordurmadan, soracak olanları korkutarak sizi aldıracak birini değil.
Bu yorumun sahibi şuanda mecliste temsil edilmeyen bir siyasi görüşe sahip, bunu da ilave edeyim.
-
Su referans islerini assak,evet hepimiz mukemmel insanmisiz tamam.. Basvurular ne alemde arkadaslar il tercihleri filan,ben henuz yapmadim basvuru
-
@duyguuu37 ayrica sunu da soylemek istiyorum ki,takma isim veya rumuzlar ile her konuda bin ahkam kesmek herkese cok kolay,herkes ici nasil rahat ediyorsa referans isini oyle yapsin,bu devletin liyakatla calisan yonetici kadrolari her zaman olacaktir,o sebeble bizler yazili sinavi nasil yapacagiz mulakat nasil olacak basvurular ne durumda bunlari konusalim..
-
Dostlarım 83,18 le Balıkesir yazdım.herkes için hayırlısı olsun .her puanı yüksek olan İstanbul yazmayacak algı operasyonu yapmayalım lütfen
-
.Bu forumda çok güzel şeyler paylaşıldı acı,tatlı sadece küfür hakaret ve troller hariç bundan sonrada olmaz inşallah.
düzenlenmiştir
-
@srcn insallah hocam,ama 2017 alimlari maglum bayag trollerden dolayi su an ragbet az foruma,bircok kisinin cani yanmis,ben de hafta ici basvurumu yapicam insallah o zaman paylasacagimhayirli olsun sizede guzel puaniniz masallah
-
@srcn hocam sıralamanız kaç
-
Başvuruda bulundum be gönderdim bugün bilgileri kontrol ettiğimde askerlik tecilimin 31 temmuz 2018 olduğumu gördüm normalde 2020 nin Aralık ayı ilken, bilgi güncellemesi kısmı var mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
-
@srcn hocam istanbulda yaşayıp istanbul dışı nereyi yazacaklar ankara mı yoksa küçük şehirleri mi
-
Arkadaslar gecen yil ki basvurumda kullandığım fotoyu yuklesem sıkıntı çıkar mi ? Yenisini de cekinsem ayni takim elbise olcak..
-
2017 puniyla atanan toplam kac kisi vardi arkadaslar ?
-
@olursaolur ili nasıl seçemiyoruz ya anlamadım il seçimi yok mu başvuruda
-
@kpss01 hayır var