2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@morand buraya link atilmisti hocam kac sayfa once bilemiyorum arkadaslar paylasmisti sagolsunlar
-
@duyguuu37 valla çok değişik bir yıl . 73 e düşen de il olabilir . Ama sayının az olması herkesi tedirgin ediyor bana göre . İstanbul’un 80 üzeri falan kapatacağını düşünmüyorum o kadarı saçmalık olur . Sadece sıkışmanın 77 81 arasında olduğundan dolayı 80 79 puanlıların riske gireceğini Yani halı hazırda işi olanlar girebilir örn Halkbank veya banka çalışanları . Nasıl olsa işim var olursa olsun der yazar kendi şehrini az alımlı illere . Ama işi olmayanlar risk almayı göze alamayacak diye düşünmüyor değilim .
-
@bybredd anladim hocam tesekkur ederim,aslinda kurum sinavini mulakati dert edinmemiz gerekirken,bizlere yasattiklari su seyler cok gereksiz hayirlisi hepimiz icin
-
@duyguuu37 kesinlikle öyle . Hayırlısı inşallah rica ederim .
-
Arkadaşlar;sizce bugün yayımlanan değişiklikler kpss A ya da guy da çıkar mı
-
@gozde41 233 madde kpss ye zor
-
@olursaolur peki GUY
-
@gozde41 onu kestiremiyorum suan gib sorulari ne ara hazirlamaya basliyor ki.kpss sorulari hazırdır muhtemelen
-
@olursaolur peki teşekkürler
-
Değişen 233 madde nedir arkadaşlar .
-
@grundig yeni khk
-
703 NO'LU KHK İLE GELEN DEĞİŞİKLİKLER
Genelkurmay Başkanı'nın görev ve yetkisine ait kanun ile YAŞ'ın kuruluş ve görevleri hakkındaki kanun kalktı.
"MİT Müsteşarı" ibaresi "MİT Başkanı oldu.
"2945 sayılı Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Kanunu" yürürlükten kaldırıldı.
Subayların bekleme süreleri Cumhurbaşkanı kararıyla uzatılıp kısaltılabilecek.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı.
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na ait her türlü hak ve yükümlülükler İçişleri Bakanlığı'na devredildi.
-
Arkadaşlar bu vergide muaflık istisnalık oranlar vs durumlarını Bakanlar Kurulu değiştirebiliyordu ya şimdi ne olacak bunun akibeti ya
-
@yasemen ne yapacagz biz Allahm yardım et,ortalık karman corman.herhalde cumhurbaşkanı karar verir...
-
@yasemen Bugün itibariyle Cumhurbaşkanının yemin etmesiyle beraber geçerli olan yeni durum/Anayasa'nın 73. maddesi:
VI. Vergi ödevi
MADDE 73- Herkes, kamu giderlerini karşılamak üzere, malî gücüne göre, vergi ödemekle yükümlüdür.
Vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı, maliye politikasının sosyal amacıdır.
Vergi, resim, harç ve benzeri malî yükümlülükler kanunla konulur, değiştirilir veya kaldırılır.
(Değişik: 16/4/2017-6771/16 md.) Vergi, resim, harç ve benzeri malî yükümlülüklerin muaflık, istisnalar ve
indirimleriyle oranlarına ilişkin hükümlerinde kanunun belirttiği yukarı ve aşağı sınırlar içinde değişiklik
yapmak yetkisi Cumhurbaşkanına verilebilir. -
@plansız Vergi, resim, harç ve benzeri malî yükümlülüklerin muaflık, istisnalar ve
indirimleriyle oranlarına ilişkin hükümlerinde kanunun belirttiği yukarı ve aşağı sınırlar içinde değişiklik
yapmak yetkisi bakanlar kurulundaydı cumhurbaşkanına geçti normal yani -
2802 sayili kanunda idari hakimlik icin iibf adi geciyordu artik,hukuk fakultesi yani sira belirnecek diger lisans programlarindan... diye geciyor!
-
@plansız çok teşekkür ederim hocam direkt mevzuattan çalışsak ayrıntıları kaçırır mıyız ben mevzuata bakıyım diyorum sizce
-
@guyan-gelmiş hocam anayasa güncellendi dimi mevzuatın son hali oldu yani çalışabil miyiz direkt mevzuattan
-
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlanacak galiba, onda da değişiklik olabilir