2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 acı gerçekleri kabullenmişseniz iki yol var önünüzde; ya hiç referans yazmayacaksınız, yahut sizde bu acı gerçekliğe katkı sunup yarış yapacaksınız.
Eğer birilerinin davranışlarındaki çarpıklığa göre kendinize yön tayin ederseniz hayat sizi o çarpıklığa razı konumuna getirir. Benimki saflık değil, olması gereken. Mecburi değiliz devlete girmek için hunharca saldıranlara benzemeye. Referansı birilerinin omuzuna basmak olarak görürsek komple yanlış zaten. -
@tahkikat referans tanimini sizinkinden farkli algilasaydim,aldigim bircok yuksek puan ile yaptigim yuksek lisans ile ogrenmeye calistigim dil ile 4 yildir issiz olmazdim hocam,keske keske herkes sizin gibi olsa,ne arkadaslarim oldu kpss puani 70 i bile gormeyen ama su an kamu kurumunda pasalr gibi calisan,kamu bankalarinda benden 20 puan farkla uzman yardimcisi giseci olan arkadaslarim var hos artik arkadasim degiller boyle sadece cevremden bir suru ornek veririm size,en acisi da yeri gelip konustuklarinda oralara bin emekle gelmisler de sen tembellik aptallik yaparak issiz kalmissin gibi davranmalari,hak yemeden bir yere gelmek esastir inaniyorum ki tum sistemlerin torpillerin ustunde bir guc var,referansi yanlis anlamis olsam eger vakti zamaninda babam il encumeni iken su an bir bakanlik da memur olurdum inanin,ama siz ya da biz gibilerin gunahina girenleri vakti gelince o kadrolardan tek tek azad edildiklerini gorecez.. sizden ayri bir temennim yok inanin Allah gonluze gore versin
-
@duyguuu37 şahsınızla ilgili söylemedim fikirlerimi, mesele yanlış anlaşılmasın. Allah cümlemize hayırlısını versin.
-
@tahkikat insallah hocamsizin gibilerin sayisi artsin.. Basarilar
-
Başvuru nu 1405 hayırlı olur inşallah herkese ( Ankara )
-
Bu mülakat usulü varsa mecburen belli bir kritere göre seçilecek.Örneğin 50 kişi mülakata girdi ve 10 u seçildi kalan 40 kişide torpil var diye yırtınıyor.Benim bir arkadaşım vardı komisyonun sorduğu soruların çoğunu bilememiş sonrada torpilsiz olmaz diyor.Siz önce elinizden geleni yapın.Sonra inşallah olacaktır.Çok fazla çevresi olmayıpta atanan bir sürü insan biliyorum.Torpil var zaten yağğ diye başlarsanız zaten baştan kaybedersiniz.
-
@enki torpil var diye dusunsem basta birakip basvuru yapmamam gerekir,bunu genel soylediginizi dusunuyorum,mulakatta ki performans tabiki onemli bizim @Tahkikat ile tartistigimiz sey referans isinin farkli noktalara dayanmasiydi,atanan herkes torpille atanmadi tabiki hakkiyla gelen insanlar oldu olmaya da devam edecek,herkesin yolu acik olsun,bence bu konuyuda kapatalim guy sayfasini amacindan saptirmayalim
-
@şampiyon 1405 basvuru mu yani cok az degil mi hocam bayag da zaman oldu insallah son gunlere kadar boyle devam eder
-
Bir bakan gelse ve sana referans olayım ister misin dese 100 kişiden 99'u kabul eder.Hadi insanlık ölmesin yine 1 kişilik bir pay bırakayım.Ben yazmam,sen yazma vs. bunlarla iş yürümez.İnş mülakatlara birgün belli kriterler getirilir yoksa onca verilen emeğin 5 dakika da heba olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
-
@insider hocam 2016 yi da dahil ediyor o yıl sınav olmadı
-
İnşallah hocam tek yıl puanları olması da etkili tabi bu başvuruda geçen sene de ilk hafta başvuru yapmıştım sıralama 11346 olmuştu son günleri bekleyenlerde çoğunlukta tabi @duyguuu37
-
1501 ile başvurumuzu yaptık. Umarım üst üste 3. 'ye elemeye utanırlar da biz de artık bu meslekten ekmek yemeye başlarız. (Tabi mülakata hak kazanırsak)
Herkes için hayırlısı olsun -
Arkadaşlar 2014 veya 2015 te sıralaması 11-12 binlerde olan birinin puanı kaç civarıydı acaba bilen duyan var mıdır ?
-
@gmzankr066 2015te 76-77 arası gibiydi tabi p35 puan türü
-
Bu yil resmen ili secemiyoruz arkadaslar o yuzden ilk günler başvuru az
-
arkadaslar bu malıyeden neylerden sorumluyuz ben anlayamadım. konu dagılımını bılen bır arkadas rica etsem yazabilir mi
-
kamu maliyesi yazmıs bırakmıs onun içinde neler var ? vergi hukuku, maliye teorisi, borclanma vs hepsi dahil mi oluyor ona
-
@morand tüm maliye var
-
Arkadaşlar ben formu doldurdum taslak olarak kaydet deyip gönder tuşuna tıkladım şimdi değişiklik yapamıyorum gönder ve taslak olarak kaydet butonu aktif değil bu sorunu yaşayan var mı
-
Denklem basit. Referans=Torpil=Kul hakkı yemek. Ailem artık gel sana torpil bulalım birini araya sokalim bak olmuyor diyor. Bir işim illaki olacak ya kamuda ya ozelde. Birkac yil sonra çocuklarıma harcarken acaba o zaman kimse bana ah etmiş miydi diye dusunmemek icin reddediyorum. Allah buyuk. Kula değil O'na siginin.