2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@davetsiz hocam sabah ben sildim. Millet ne olduğunu merak ederse anlasin diye öyle yazdım. Ara ara gelip muhafazakarım diye başlayan aynı maniyi yazan arkadaş.
-
Kasım 2015 sorularını nerden bulabilirim
-
@ronay92 neden son günleri bekliyorlar bir sebebi var mı?
-
manisa ne alemde arkadaşlar ? manisa düşünenleri şöyle piste bi alalım mı ? bir de manisa nasıldır bilenler bi yeşillendirse çok mutlu olurum efendim.
-
@bcbc3434 illerin tercih edilme/ edilmeme nedenlerini yoklama nedeniyle. Ama bence pek rasyonel olmaz tahminler. Yani çok goz önünde olan şehirler yüksek, sessizler düşük kapatacak diye bı şey yok. Aksi de olabilir gayet. 2 3 il dışında hemen hemen her şehir yüksek ve düşük sürpriz yapmaya aday bence.
-
@2iki manisa sadece merkez olsa guzelde açılan ilçeler arası çok uzak ve ilçeler biraz mahrumiyet bölgesi (manisada yaşıyorum)
-
Nerde olduğunuz çok önemli mi arkadaşlar? Önemli olan inanın atanmak. Bunu Allah korusun mülakatlardan elenirseniz anlarsınız. O kadar emek bir saniyede hiç olup gidiyor ve geri döndüremiyorsunuz, o an kabullenmek istemiyorsunuz. Izmir ve Istanbul'da guy arkadaslarim var ama o kadar mutsuzlar ki. Yani şehirin, ilçenin, uzaklıkların bir önemi yok. Önemli olan emeğin karşılığını almak..
-
an itibari ile 2128.başvuru ile istanbul
-
@r4ntisi puan kac hocam
-
arkadaslar sinav basvurusunun bitis tarihine kadar bence buralarda dolanmadan kalbinizin sesini dinleyerek il tercihinizi yapin sonra yanilmayin. bu bünye Antalyanin 72-73 lere dustugunu gordu:) herkese basarilar umarim teraziye kondugunda daha cok hakeden karsiligini alir.
-
@ekstrafiskal bu arada 2 defa GUY dan Antalya için elendim ve şu an Halkbanktayım. Şunu gördüm ki şehirden ziyadesi huzurlu bir iş, ben olsam şehre pek takilmazdim yani bi sekilde bitiyor zorunlu hizmetler ama puanlar emekler heba olmasin. GUY olsa huzurla dolarmiyim iş tatminim ne olur bilmem ama öncelikli olan bence kamuya atanmak. Bu nedenle bu sefer İstanbul için giriyorum 87.78 ile.
-
@r4ntisi hocam toplam başvuruyu nerde yazıyordu ?
-
Arkadaşlar sizce 76.9 puan ve sıralama 8200 sizce nere yazılmalı sizce bir yer gelir mi?
-
En az 3 şehir 73 leri görecektir. At fav a bekle
-
@davetsiz Hocam o üç şehir için tahmininiz nedir acaba?
-
@ekstrafiskal işiniz varken tekrar istanbul için başvuru yapmanız hiç hos degil hatta bencilce! Atanmayı bekleyen (ve kac kez mulakattan elenen) o kadar insan varken hele, işe girince geçtiğiniz yolları hemen unutmuşsunuz yazık çok yazık!!!
-
@swl35 akşam akşam güldürdün bakalım daha ne kadar suyunu çıkaracaksınız
-
@swl35 saka mi bu yorumunuzneler gorduk ya
-
@swl35 okumuyosun sanırım arkadaşım, özel sektörde çalışıyorum ben ama sanırım kamu bankları personelinin hangi kanuna bağlı çalıştıgından bihabersin. Kaldi ki istersen sen bana bir il seç de onu yazayım olur mu? Hoşuna gidecekse o sekilde yapalim. Şaka yaptın varsayıyorum ve sınavda başarilar diliyorum bence böyle saçmalama bidaha
-
Arkadaşlar geçen sene başvuru yapmiştım bu sene başvuru formunda bilgilerim güncelleyemiyorum nasıl yapabilirim.