2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rybczynski2 yani olaya puan olarak bakmıyorum başka bir ilden yazacak biri için hangisi mantıklı olur:)
-
Arkadaşlar başvuruyu tamamladım gönder dedim ama aday numarasi veya başvuru numarasi vermedi ayni sorunu yaşayan var mi
-
@altaybozkırlı hangi ile kaç puanla başvurdun?
-
@intermilan yani bu soruya cevap verilmesi için belli sorulari cevaplamam mi lazim ?
-
Başvurularım kısmında numara yazıyor daha kaç defa sorulacak bu soru
-
@bitkin tamam sakin olun görmedim daha önce bu soruyu şimdi baktim .5805 olmuş
-
Özgeçmişi 2-3 paragraf yazdım siz ne yaptınız.Hayır zaten aile bilgisi,iş bilgisi hepsini sormuş niye tekrar yaz demişse.Çalıştığımız iş olmayınca boş gibi duruyor:)
-
benımde ozgecmıs 2 3 paragraf ama ıcım rahat etmedı boyle ya. çok bos bır insn gibi duruyorum :). bunu tekrar yenıleme samsımız var dı mı ?
-
güncel başlıkları görebiliyor musunuz?
-
Arkadaslar özgeçmişte zaten hayatınızı anlatın demiyolar aile eğitim ikametgah falan filan destan yazmaya gerek yok
-
Sukurler olsun yedek olarak atandik ankaradan bir rakibiniz cekildi insallah hakeden herkesin basarili olmasi dilegiyle..
-
@gmsmustafa hayırlı olsun hocam yedeklik hakkı diğer sınavda o ilin açılmasına kadarmı ?yoksa 1 yılmı sınav tarihinden itibaren?
-
@gmsmustafa hocam başvuruyu geri çekinde
-
Anayasaya idareye nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar değişikliklere çalışıyormusunuz sizce değişikliklerden soru gelir mi yoksa eski kanunları mı sorarlar.
-
@tobıntax idare bence hala muallak gibi gerci su an her kanunda muallak surecker var ama anayasa hukukunda degisiklik bekliyorum birde icra iflas degisikliklerinden gelir bence
-
Arkadaşlar iş deneyimini illa doldurmamız gerekiyor mu ? Daha önce sigortalı işte çalıştım ama bunu bilgilere yazmadım sorun olur mu ?
-
@grundig olmaz hocam
-
başvuru sayısı kaça ulaştı?
-
@tobıntax eski kanundan sormazlar bence direkt iptal ettirilir
-
@balans-etkisi Yedeklik hakkı yeni sınav açılmadığı takdirde mülakat açıklandıktan itibaren 1 yıl.Eğer senin ilin yeni bir ilanda yer alırsa yeni sınavın yapıldığı tarihte son bulur hakkın.Ben istanbul için atandım normalde yedeklik hakkım 1 yıl olduğu için 16 ekime kadar şansım vardı.İstanbul yeni ilana çıktığı için hakkım 18 ağustosa düştü, çok şükür 1 ay kala oldu.Darısı başınıza.